Εφημερίδα Κοινωνική

BΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

BΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
13 Φεβρουαρίου 2019

Η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Β.Ε.Π. που πραγματοποιήθηκε σε μια περιοχή της επιμελητηριακής του Περιφέρειας με σημαντικό ρόλο στην ελληνική οικονομία, το Πέραμα σημείωσε επιτυχία και έθεσε τα θεμέλια στήριξης της προσπάθειας – πρωτοβουλίας του Β.Ε.Π. να συνεχίσει την πραγματοποίηση Συνεδριάσεων Δ.Σ. σε περιοχές της Επιμελητηριακής του Περιφέρειας σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση με σκοπό την ενημέρωση και υποστήριξη των ΜΜΕ – μελών του για συμμετοχή σε νέες δράσεις, σύγχρονες και καινοτόμες.

Την έναρξη της συνεδρίασης πραγματοποίησε ο πρόεδρος Β.Ε.Π. Ανδριανός Μιχάλαρος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Περάματος για την φιλοξενία , μεταξύ άλλων τόνισε: «Ξεκινάμε αυτή την προσπάθεια από το Πέραμα, με τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, τα καρνάγια, μια πόλη φημισμένη για τους τεχνίτες της, τους μάστορες και τους εργάτες, που οι εργολάβοι και οι εφοπλιστές εμπιστεύονταν τα καράβια τους στα χέρια τους. Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχείρησες της περιοχής».

Στα πλαίσια της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις του Δημάρχου Περάματος για την ουσιαστική συνεργασία του Δήμου με το Επιμελητήριο για την στήριξη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, επιχειρηματιών, παλαιών μελών Β.Ε.Π., για την πολυετή επιχειρηματική τους δραστηριότητα, καθώς και επιχειρήσεις που συνέβαλαν στην τόνωση της επιχειρηματικότητας της περιοχής. Συγκεκριμένα: Το βραβείο για το Δήμο Περάματος παρέλαβε ο Δήμαρχος, κος Ιωάννης Λαγουδάκης, ενώ βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία Tsokos Lines για την επιχειρηματική της δραστηριότητα και την εμπιστοσύνη της στα ναυπηγεία και τις επιχειρήσεις μέλη του ΒΕΠ, όπου κατασκεύασε πλοία της.

Η εταιρεία στα 15 χρόνια λειτουργίας της κατασκεύασε συνολικά 15 πλοία. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ευάγγελος Τσώκος. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν για την πολυετή άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας οι κ.κ.: Απόστολος Χρυσαφέλης, Βασίλειος Κόκκινος, Αναστάσιος Παπουτσόγλου και Χρήστος Χούντας. Μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε η συνεδρίαση του Δ.Σ. και συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ADRIANOS_650

Ο πρόεδρος Β.Ε.Π. Ανδριανός Μιχάλαρος


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ