Εφημερίδα Κοινωνική

Μια συνάντηση φίλων

Μια συνάντηση φίλων
17 Ιανουαρίου 2019

Μια συνάντηση φίλων από τα παλιά πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, στο κυλικείο του γηπέδου της Χαραυγής. Σε αυτή την συνάντηση παρευρεθήκαμε και εμείς, μεταξύ 25 ατόμων που αποτελούσαν την ομήγυρη και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά!

Οι υπεύθυνοι του κυλικείου Ανδρέας Δημόπουλος και Δημήτρης Δυναμίτης είχαν φροντίσει να μην λείπει τίποτα στην μεγάλη παρέα φίλων, ενώ ο «υπεύθυνος» ψήστης Κώστας Νταϊάνης έβαλε όλη την τέχνη του για να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι τα εκλεκτά ψητά εδέσματα.

Σε αυτή την μεγάλη παρέα διακρίναμε: τον Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Χρήστο Βρεττάκο, τις Αντιδημάρχους Κερατσινίου: κα. Γιώτα Περδίκη και κα. Τζένη Διακάκη, από την Δημοτική Κίνηση την κα. Σοφία Μουρελάκου, την υπεύθυνη της Γυναικείας Ομάδας Ελλάς Ποντίων κα. Νανά Γιανναδοπούλου, από την Επιτροπή πρωταθλήματος ΕΠΣΠ τον κ.Νίκο Παρασκευάκο, τον Αντιπρόεδρο του ΟΚΑΑ κ. Γιώργο Βαγιάκη, τους Δημοσιογράφους: κ. Αντώνη Δαρζέντα, κ. Δημήτρη Κρητικό, κ. Γιάννη Κανατσέλη, από τους Ρόταρυ το «παρών» έδωσε ο κ. Γιάννης Ανδρέογλου, από την ομάδα της Χαραυγής οι: κ. Νίκος Σίμος, κ. Μιχάλης Φωτάκης, Κώστας Ανδρέογλου, καθώς και οι: Νότα Σοφίου, κ. Γαβρίλης Αμεραλής, Κώστας Κανατσέλης, κ.α. Η παρέα ήταν όμορφη με κέφι και αρκετό κρασί και βεβαίως, ανταλλαγές ευχών για το νέο έτος καθώς είχαν να συναντηθούν… από πέρυσι.

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ