Εφημερίδα Κοινωνική

Υποψήφιοι δήμαρχοι στην περιοχή μας – Η πρώτη καταγραφή – Ο εκδότης της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ» Απόστολος Καραμπερόπουλος προσκεκλημένος του AtticaTV

 Breaking News

Υποψήφιοι δήμαρχοι στην περιοχή μας – Η πρώτη καταγραφή – Ο εκδότης της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ» Απόστολος Καραμπερόπουλος προσκεκλημένος του AtticaTV
10 Ιανουαρίου 2019

To AtticaTV και ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής Γ.Λαιμός, δίνοντας έμφαση στις αυτοδιοικητικές εκλογές, κάλεσαν στην εκπομπή «Δημοσκοπήσεις» τον εκδότη της εφημερίδας μας κ. Απόστολο Καραμπερόπουλο να μεταφέρει το προεκλογικό κλίμα της περιοχής μας. Θυμίζουμε ότι η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ εδώ και αρκετό καιρό με ρεπορτάζ της καταγράφει τον προεκλογικό «παλμό» και τις κινήσεις που γίνονται στους Δήμους της Α’ και Β’ Πειραιά ενώ παρουσιάζει τις θέσεις των υποψηφίων και των επικεφαλής των συνδυασμών. Με την ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών (έως τώρα) να έχει «κλειδώσει» για τις 26/5/19, η συζήτηση στο AtticaTV για τις προεκλογικές “ζυμώσεις” στην περιοχή μας υπήρξε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Όπως τόνισε ο κ. Καραμπερόπουλος το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό, καθώς τόσο οι πολιτικές εξελίξεις, όσο και οι διαβουλεύσεις που θα γίνουν, θα διαμορφώσουν τις τελικές λίστες και η μάχη, ιδίως τη Β’ Κυριακή, θα είναι αμφίρροπη.

Προς ενημέρωσή σας, παραθέτουμε μια ενδεικτική λίστα των ως τώρα υποψηφιοτήτων που έχει καταγράψει η εφημερίδα μας.

Προφανώς, το επόμενο διάστημα, θα δούμε πολλά περισσότερα…

karaberopoulos1

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Γιάννης Μώραλης, Νίκος Μπελαβίλας, Διαμάντω Μανωλάκου, Νίκος Βλαχάκος, Βασίλης Μιχαλολιάκος, Γρηγόρης Δεμέστιχας, Θανάσης Διαβολάκης (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) ενώ κινήσεις έχουν κάνει και οι Γιώργος Βαγιάκης, Πέτρος Μαυρέας.

ΠΕΡΑΜΑ: Γιάννης Λαγουδάκης (νυν δήμαρχος), Βασίλης Βατίστας (ΚΚΕ), κινήσεις από Παντελή Ζουμπούλη, Γιώτα Βοιδονικόλα, Γιάννη Λαγουδάκο (ΝΔ) υποψήφιος και ο Γιώργος Παρασκευόπουλος, ακούστηκε και για Θεόδωρο Τερζή.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: ΚΙΝΑΛ με Παντελή Καμά, ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον νυν δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο, υποψηφιότητες και από Παναγιώτη Διαλινάκη, Γιώργο Τσιρίδη, Ελένη Δαβδιώτη – Ρούκουνα και Γιώργο Καλαμαρά (ΚΚΕ)

ΝΙΚΑΙΑ-ΡΕΝΤΗΣ: «Κάστρο» Γιώργου Ιωακειμίδη (νυν δήμαρχος), Παναγιώτης Κατηφές (ΚΚΕ)

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Σταύρος Κασιμάτης (νυν δήμαρχος), Γιώργος Δημόπουλος, Νίκος Χουρσαλάς, Ελευθερία Παπουτσιδάκη (ΚΚΕ)

ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ισιδώρα Νάνου, Δημήτρης Ελευσινιώτης, Γιάννης Τσαβαρής, Γιώργος Παναγόπουλος, Παναγιώτης Ντελής, Θανάσης Μακρής, Μαρία Παπαελευθερίου (ΚΚΕ).

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ