Εφημερίδα Κοινωνική

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Τραυματισμένος στο κελί του βρέθηκε ο 21χρονος κατηγορούμενος

 Breaking News

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Τραυματισμένος στο κελί του βρέθηκε ο 21χρονος κατηγορούμενος
04 Ιανουαρίου 2019

Τραυματισμένος και με αιμορραγία στο κεφάλι βρέθηκε πριν από λίγα 24ωρα στο κελί του στις φυλακές Γρεβενών ο 21χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο.

Όπως εξήγησαν κοντινά πρόσωπα του 21χρονου στον ANT1, ο κατηγορούμενος προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί, έπειτα από ένα ξέσπασμα που είχε στο κελί του.

«Χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο του κελιού του. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι θα τρελαθεί. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όσο περνάει ο καιρός όμως και καταλαβαίνει, τρελαίνεται! Ένα παιδί είναι, που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δεν μπορεί να το αντέξει!», δήλωσε στον ΑΝΤ1 συγγενικό πρόσωπο του 21χρονου.

Όπως επισήμανε, «ο 19χρονος ήταν η καταστροφή του! Και μετά έγινε η καταστροφή και της κοπέλας και η δική μας. Πιστεύω ότι τον Μ… τον εκμεταλλευόταν. Του ζητούσε συχνά χρήματα, του ζητούσε το σπίτι στην Λίνδο για να πηγαίνει και να κάνει ότι έκανε με τις κοπέλες του. Ο Μ… ήταν αγαθός και επιρρεπής και την πάτησε».

Υπενθυμίζεται ότι και οι δυο κατηγορούμενοι, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής τους ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον για το φρικτό έγκλημα. Ωστόσο, μια σημαντική λεπτομέρεια που αποκάλυψε εχθές το πόρισμα του ιατροδικαστή, και αφορά στα χέρια του θύματος, μάλλον «διαψεύδει» και τους δύο.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ