Εφημερίδα Κοινωνική

Βράβευση της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ και του εκδότη Απόστολου Καραμπερόπουλου από τον Πειραϊκό Σύνδεσμο

Βράβευση της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ και του εκδότη Απόστολου Καραμπερόπουλου από τον Πειραϊκό Σύνδεσμο
28 Δεκεμβρίου 2018

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η βράβευση της εφημερίδας μας, «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ», από τον Πειραϊκό Σύνδεσμο, κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσής του, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

Ο Πειραϊκός Σύνδεσμος, ο οποίος το έτος 2019 συμπληρώνει 125 χρόνια συνεχούς πολιτιστικής και εκπαιδευτικής προσφοράς, έχοντας μεγάλη ιστορία και έντονη παρουσία στην πόλη μας, βράβευσε την εφημερίδα μας «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» για τα 53 χρόνια καθημερινής έκδοσής της.

Στην βράβευση αυτή, ο εκδότης μας κ. Απόστολος Καραμπερόπουλος παρέλαβε το τιμητικό βραβείο από τον έφορο του Καλλιτεχνικού Τμήματος του Πειραϊκού Συνδέσμου κ. Γεώργιο Δρούζα, ο οποίος εξήρε το έργο της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, της ιστορικής εφημερίδας που στέκεται όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό των Πειραιωτών και των πολιτών όλης της Αττικής, αναδεικνύοντας σημαντικά αυτοδιοικητικά θέματα και παρουσιάζοντας δράσεις φορέων και συλλόγων.

Στοιχεία από το βιογραφικό του Απόστολου Καραμπερόπουλου ανέγνωσε η Πανεπιστημιακός κα. Μάγδα Ρούσση.

1

Από την πλευρά του, ο εκδότης της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ» κ. Απόστολος Καραμπερόπουλος, ευχαρίστησε τον Πειραϊκό Σύνδεσμο για την τιμητική διάκριση και δήλωσε: «Τα συγχαρητήρια αξίζουν να μεταφερθούν προς όλους τους πολίτες – αναγνώστες της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ που αναγνωρίζουν ότι η εφημερίδα μας αποτελεί το πιο σημαντικό μέσο ανάδειξης των τοπικών ζητημάτων. Ο ρόλος αυτός για μας αποτελεί και θέση ευθύνης, καθώς εδώ και 53 χρόνια είμαστε το μέσο που δημιουργεί συνεκτικούς – επικοινωνικακούς δεσμούς μεταξύ πολιτών και φορέων της πόλης. Αυτό το ρόλο θα συνεχίζουμε να επιτελούμε».

2.

3

4

5

6

7

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ