Εφημερίδα Κοινωνική

Απαγωγή στον Πειραιά: “Έχουν” το μπλε όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες!

 Breaking News

Απαγωγή στον Πειραιά: “Έχουν” το μπλε όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες!
28 Δεκεμβρίου 2018

Το υλικό από τις κάμερες της περιοχής «μιλά» ήδη στους αστυνομικούς για την απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά. Με ένα μπλε πολυμορφικό διέφυγαν οι δράστες που πήραν… σηκωτό τον 51χρονο. Τον άρπαξαν όταν βγήκε από το σπίτι του μαζί με την οικιακή του βοηθό. «Σιγή ασυρμάτου» μέχρι στιγμής, δεν έχουν καλέσει κανέναν για λύτρα. Όλες οι εξελίξεις της συγκλονιστικής υπόθεσης.

Από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους και απεικονίζει ένα πολυμορφικό αυτοκίνητο μπλε χρώματος Γερμανικής κατασκευής, προσπαθούν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση, όσον αφορά στην αρπαγή – απαγωγή γνωστού επιχειρηματία, το πρωί της Πέμπτης, 27.12.2018, στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες κινήσεις των έμπειρων Αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής φαίνεται να απέδωσαν “καρπούς”, καθώς μέσω καμερών διαχείρισης κυκλοφορίας αλλά και ιδιωτικών καμερών, κατάφεραν να εντοπίσουν το μπλε πολυμορφικό αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες προκειμένου να επιβιβάσουν τον 51χρονο επιχειρηματία, ώστε να γίνει η απαγωγή.

apagwgh_peiraias_2712_1-768x512

“Χτυπώντας” τον αριθμό κυκλοφορίας, διαπίστωσαν πως ο συγκεκριμένος αριθμός δεν υπάρχει στην Ελληνική επικράτεια. Κατά συνέπεια εκτιμούν πως οι πινακίδες κυκλοφορίας του ύποπτου οχήματος είναι εξ’ υπαρχής πλαστές.

Πάντως, μέχρι στιγμής οι έμπειροι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και προσωπικής ελευθερίας που έχουν αναλάβει την έρευνα για αυτή την σοβαρή υπόθεση κάνουν λόγο όχι για απαγωγή, αλλά για αρπαγή καθώς μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης, 27.12.2018, κανείς δεν είχε επικοινωνήσει με την οικογένεια του 51χρονου επιχειρηματία, εν προκειμένω με την μητέρα του και τα παιδιά του προκειμένου να ζητήσει λύτρα για την απελευθέρωση του επιχειρηματία.

Μάλιστα και λόγω του γεγονότος πως στο παρελθόν τ’ όνομα του γνωστού επιχειρηματία είχε εμπλακεί σε υπόθεση που ερευνούσε το Λιμενικό, χωρίς ποτέ να αποδειχθεί η ενοχή του, εξετάζουν και το ενδεχόμενο οι δράστες να άρπαξαν τον 51χρονου προκειμένου να λύσουν παλιές προσωπικές διαφορές.

apagwgh_peiraias_2712_2-768x512

Τα τελευταία δύο χρόνια οι πληροφορίες λένε ότι ο 51χρονος επιχειρηματίας, που είναι χωρισμένος και πατέρας τριών παιδιών είχε στο πλευρό του τη νεαρή καλλονή playmate Χρύσα Δρακάκη η οποία ήταν στο σπίτι το πρωί της Τετάρτης όταν τον άρπαξαν οι άγνωστοι δράστες. Μάλιστα, το ζευγάρι τις ημέρες των Χριστουγέννων βρισκόταν στην Παύλιανη και επέστρεψαν στον Πειραιά για να περάσουν την πρωτοχρονιά με τους γονείς του 51χρονου.

drakaki_xrysa1

peraias_main01

ο 51χρονος Νίκος Μαυρίκος

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ