Εφημερίδα Κοινωνική

«Βουτιά» 84 ορόφων έκανε ασανσέρ! – Η στιγμή της λύτρωσης για τους έξι επιβάτες

«Βουτιά» 84 ορόφων έκανε ασανσέρ! – Η στιγμή της λύτρωσης για τους έξι επιβάτες
20 Νοεμβρίου 2018

Η είδηση που έκανε εχθές τον γύρο του διαδικτύου έμοιαζε με σκηνή βγαλμένη από ταινίες δράσης, ευτυχώς με happy end.

Έξι άτομα, συμπεριλαμβανομένης μιας εγκύου γυναίκας απεγκλωβίστηκαν σώοι και αβλαβείς από ανελκυστήρα ουρανοξύστη, αφού προηγουμένως είχαν κάνει «βουτιά« 84 ορόφων.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα από τα πιο ψηλά κτίρια του Σικάγο, παλαιότερα γνωστό ως «Τζον Χάνκοκ Σέντερ», την Παρασκευή.  Τα έξι άτομα είχαν μόλις τελειώσει το γεύμα τους στο εστιατόριο που βρίσκεται στον 95ο όροφο του ουρανοξύστη, και είχαν μπει στο ασανσέρ για να αποχωρήσουν. Τότε άκουσαν μια σειρά θορύβων που τους βύθισαν στον τρόμο και ο ανελκυστήρας άρχισε να «βουτάει» στο κενό, κατεβαίνοντας σε χρόνο dt 85 ορόφους προτού σταματήσει κάπου ανάμεσα στον 11ο και 10ο όροφο.

Το δύσκολο σημείο στο οποίο σταμάτησε ο ανελκυστήρας σήμαινε ότι οι έξι επιβάτες χρειάστηκε να περιμένουν σχεδόν τρεις ώρες, έως ότου οι πυροσβέστες καταφέρουν να διαπεράσουν με τρυπάνια τον τοίχο για να τους απεγκλωβίσουν.

Οι φωτογραφίες που κάνουν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου αιχμαλωτίζουν τη στιγμή που έξι άνθρωποι οι οποίοι βρέθηκαν μια ανάσα από τον θάνατο, βγαίνουν από τον ανελκυστήρα που παραλίγο να γίνει το φέρετρό τους.

elevator

elevator-3


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ