Εφημερίδα Κοινωνική

Σύντροφος της «Bella Mafia» ο «νονός» της νύχτας που γάζωσαν στον Πειραιά

Σύντροφος της «Bella Mafia» ο «νονός» της νύχτας που γάζωσαν στον Πειραιά
31 Οκτωβρίου 2018

Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης, διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με την Bellamafia, ο οποίος θεωρείται ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο στα νυχτερινά κέντρα των βορείων και των νοτίων προαστίων, ενώ φέρεται ως δεξί χέρι ηγετικής φυσιογνωμίας στα κυκλώματα των νονών και έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για ιδιαίτερα σοβαρές υποθέσεις του οργανωμένου εγκλήματος.

Μάλιστα το όνομά του έχει ακουστεί σε τουλάχιστον ένα συμβόλαιο θανάτου στον αιματηρό πόλεμο που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες στα… στενά του υποκόσμου.

Όπως ανέφεραν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ έπειτα από τα τελευταία ξεκαθαρίσματα στον κόσμο της νύχτας, με τις απανωτές δολοφονίες από πληρωμένα πιστόλια, το όνομα τόσο της 33χρονης όσο και του 37χρονου βρίσκονταν ψηλά στη λίστα με τις προγραφές όσων κινούνται στα σκοτεινά μονoπάτια της παρανομίας.

Ήταν μόλις τον περασμένο μήνα, συγκεκριμένα στις 19 Σεπτεμβρίου, όταν το πτώμα της Κατερίνας Αναγνωστάκη, ανακάλυψε η ίδια της η μητέρα μέσα στο αυτοκίνητό της, στη θέση του οδηγού.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, οι εκτελεστές φαίνεται ότι είχαν στήσει καρτέρι στην 33χρονη μητέρα ενός 7χρονου παιδιού στο υπόγειο πάρκινγκ της πολυκατοικίας της οδού Δαγκλή, στην Κηφισιά.

Οι δράστες την αιφνιδίασαν και τη «γάζωσαν» στην κυριολεξία με 15 σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητο.

bella


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ