Εφημερίδα Κοινωνική

Επιστροφή-Γολγοθάς: Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική -Αδιαχώρητο στον Πειραιά

Επιστροφή-Γολγοθάς: Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική -Αδιαχώρητο στον Πειραιά
03 Σεπτεμβρίου 2018

Σε Γολγοθά μετατράπηκε η επιστροφή των τελευταίων εκδομέων του καλοκαιριού, τόσο σε… ξηρά όσο και σε θάλασσα.

Η 24ωρη απεργία της ΠΝΟ τη Δευτέρα έχει προκαλέσει «έμφραγμα» στα λιμάνια και στον Πειραιά επικράτησε το αδιαχώρητο.

Την ίδια ώρα, όσοι επιστρέφουν με τα ΙΧ από την εθνική οδό Λαμίας-Αθήνας έπεσαν σε μποτιλιάρισμα εξαιτίας ανατροπής νταλίκας στο ύψος του Μαρτίνου.

Τελικά, μετά από πεντέμισι ώρες ταλαιπωρίας, στις 22:40 δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία η εθνική οδός, αφού καθαρίστηκε καλά το οδόστρωμα από τα τζάμια που είχαν διασκορπιστεί στο οδόστρωμα μετά από ανατροπή νταλίκας στο 120ο χλμ, στις στροφές του Μαρτίνου.

Ωστόσο οι ουρές πουέφταναν και τα 8 χιλιόμετρα ταλαιπώρησαν χιλιάδες οδηγούς που επέστρεφαν από την έξοδο του Σαββατοκύριακου ή από τις τελευταίες καλοκαιρινές διακοπές.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 5:30 το απόγευμα της Κυριακής στο 110ό χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη και νταλίκα που μετέφερε τζάμια. Η νταλίκα ανετράπη, κλείνοντας το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, με συνέπεια να είναι αδύνατη η διέλευση των αυτοκινήτων.

Η κίνηση και πριν το ατύχημα, ήταν αυξημένη λόγω του ότι επιστρέφουν στην πρωτεύουσα οι τελευταίοι εκδρομείς του Αυγούστου.

Περίπο στις 20:00 δόθηκε στην κυκλοφορία η μία λωρίδα στο ρεύμα προς Αθήνα, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας, μετά από σχετικές ενέργειες της τροχαίας και της εταιρείας εκμετάλλευσης.

Αρκετοί από τους πολίτες που βίωσαν την ταλαιπωρία, διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι πλήρωσαν διόδια, παρά το πολύωρο μποτιλιάρισμα.

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ