Εφημερίδα Κοινωνική

Αποφάσεις για το πλοίο των Μινωικών στα Χανιά

 Breaking News

Αποφάσεις για το πλοίο των Μινωικών στα Χανιά
04 Ιουλίου 2018

H ναυτιλιακή εταιρεία του Ομίλου Grimaldi επιδιώκει τη δρομολόγηση πλοίου όχι μόνο για το καλοκαίρι αλλά και για τους χειμερινούς μήνες, “ποντάροντας” στο γεγονός ότι αυτή τη στιγμή στη Σούδα δραστηριοποιείται μονάχα η κοινοπραξία ANEK – ATTICA. Το προτεινόμενο πλοίο από τις Μινωϊκές έχει ηλικία 16 ετών (κατασκευάστηκε το 2002).

Στις Μινωϊκές υποστηρίζουν πως η δρομολόγηση του πλοίου θα δώσει περισσότερες επιλογές σε επιβάτες και μεταφορείς και θα παρέχει καλύτερη κάλυψη των συγκοινωνιακών αναγκών του νομού Χανίων.

Παράλληλα θεωρούν «άδικη και άνιση» την αντιμετώπισή τους, καθώς έχουν επιχειρήσει και στο παρελθόν να μπουν στη συγκεκριμένη γραμμή, κάνοντας λόγο για «μονοπωλιακή κατάσταση», γεγονός που είχε μάλιστα επισημάνει και ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλής σε πρόσφατες δηλώσεις τους.

Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

pinakas_ploio

 

 

 

 

 

 

 

Στην προσπάθεια ικανοποίησης του αιτήματός τους, οι Μινωϊκές Γραμμές έχουν καταθέσει συγκριτικά στοιχεία των λιμανιών Σούδας και Ηρακλείου, υποστηρίζοντας πως στο Ηράκλειο υπάρχουν 11 δρομολογημένα πλοία έναντι μόλις δύο στη Σούδα (βλ. πίνακα).

ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ

Εν τω μεταξύ, η εταιρεία ανακοίνωσε χθες εκπτωτική προσφορά για άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι Μινωϊκές προσφέρουν έκπτωση 20% στα άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω στις γραμμές της Κρήτης, των Κυκλάδων και της Αδριατικής, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και οχημάτων.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ