Εφημερίδα Κοινωνική

Το «Φεστιβάλ στη θάλασσα» επανέρχεται στα Λιπάσματα στη Δραπετσώνα

 Breaking News

Το «Φεστιβάλ στη θάλασσα» επανέρχεται στα Λιπάσματα στη Δραπετσώνα
12 Ιουνίου 2018

Μετά την ξεχωριστή περυσινή διοργάνωση, το «Φεστιβάλ στη θάλασσα», που διοργανώνει με ελεύθερη είσοδο ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας στον Πολυχώρο Λιπασμάτων, επανέρχεται με περισσότερα ονόματα και εκδηλώσεις, πρωτότυπες προτάσεις και μοναδικές δράσεις.

Τις εκδηλώσεις θα ανοίξει στις 20 Ιουνίου η Νατάσσα Μποφίλιου με τη συναυλία «Ομορφο όνειρο» σε τραγούδια των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ανδρεάτου.

Θα προηγηθεί στις 17/6 η θεατρική παράσταση «…γιατί οι όμορφες θλιβερές ιστορίες είναι παγκόσμιες!» από την ομάδα «Indigo» του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Στις 23/6 τα παιδιά θα απολαύσουν την παράσταση «Μικρό κόκκινο καπέλο». Ακολουθεί, στις 24/6 ένα αφιέρωμα στο Νίκο Ξυλούρη, που θα παρουσιάσει η ομάδα των Κρητών Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Στις 27/6 «Οταν οι ποιητές τραγουδούν» από την μουσική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Νίκος Πλουμπίδης. Στις 29/6 σειρά έχουν οι «Κοινοί θνητοί» – Urban Pulse – «Νεκροί από κούνια».

Την 1 Ιουλίου την θεατρική παράσταση «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά….πατέρα» θα παρουσιάσει η ερασιτεχνική ομάδα «Αναντάν Μπαμπαντάν». Επονται δυο συναυλίες στις7/7 με τους Μαρία Παπαγεωργίου, Παντελή Κυραμάργιο και στις 8/7 με τους Ελένη Τσαλιγοπούλου & Bogaz Musique «Των φίλων τα σπίτια». Συμμετέχουν οι τραγουδιστές Κώστας Λειβαδάς, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Απόστολος Ρίζος και Σταύρος Σιόλας.

Στις 12/7 έπεται η παιδική θεατρική παράσταση «Τικ Τακ Ντο».

Ακολουθούν έξι συναυλίες: Στις 14/7 με τον Christian Ronig – «Το ελληνικό τραγούδι αλλιώς», στις 18/7 με τον Γιάννη Αγγελάκα, στις 29/7 με τον Παντελή Θαλασσινό, στις 21/7 με τους Active Member, στις 23/7 με τους Kultur Shock &

Koza Mostra και στις 28/7 με τους Γιώργο Τσίγκο & Μαύροι κύκλοι – Φωνές απ” το λιμάνι.

Στις 29/7 θα παρουσιαστεί η μουσικοχορευτική παράσταση «Ερωτόκριτος» από τους Χαΐνηδες και την ομάδα «Κι όμΩς κινείται». Το πρόγραμμα του μήνα ολοκληρώνεται στις 30/7 με συναυλία των Ρένας Μόρφη &

Σούλη Ανατολή.

Θα ακολουθήσουν στις 3 Αυγούστου συναυλία των Σαββέριας Μαργιολά & Θοδωρή Κοτονιά και στις 10/8 συναυλία των Φοίβου Δεληβοριά & Μαρίνας Σάττι.

Ολες οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 9μ.μ.

Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ηλεκτρικό και αφού κατέβουν στον Πειραιά να μετεπιβιβαστούν στο τρόλεϊ γραμμή 20 ή στο λεωφορείο γραμμή 859 και να αποβιβαστούν στη Στάση «Δραπετσώνα».


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ