Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Σώρρας μοιράζει… λεφτά και από το κρατητήριο – Δεν φαντάζεστε τι είπε στους αστυνομικούς

Ο Σώρρας μοιράζει… λεφτά και από το κρατητήριο – Δεν φαντάζεστε τι είπε στους αστυνομικούς
20 Ιουνίου 2018

Πρόθυμος να συνεχίσει να προσφέρει… χρήματα για το «κοινό όφελος» εμφανίζεται ο Αρτέμης Σώρρας ακόμα και μετά τη σύλληψή του.

Οι χειροπέδες που του πέρασαν οι αστυνομικοί το περασμένο Σάββατο στον Άλιμο και η κράτησή του σε κελί του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ στη Λ. Αλεξάνδρας φαίνεται ότι δεν τον πτοούν και δεν του χαλάνε τη διάθεση.

Αστυνομικές πηγές αποκαλύπτουν στην εφημερίδα «Έθνος» ότι ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» είπε με το χαρακτηριστικό του ύφος στους αστυνομικούς της φρουράς των κρατητηρίων ότι δεν πρέπει να διστάσουν να του ζητήσουν βοήθεια σε περίπτωση που χρειάζονται κάποια δωρεά για εξοπλισμό.

Οι φρουροί έμειναν έκπληκτοι με την άνεσή του και απέφυγαν να συζητήσουν περαιτέρω το θέμα.

Το 24ωρο του Αρτέμη Σώρρα

Ο Σώρρας κρατείται στη ΓΑΔΑ από την περασμένη Κυριακή, περιμένοντας την ημέρα της απολογίας του στον ανακριτή για κακουργηματικές κατηγορίες, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (21/06/2018).

Μέχρι τότε θα συνεχίσει να βρίσκεται μόνος του σε κελί, το οποίο είναι απομονωμένο από τα κρατητήρια όπου κρατούνται ποινικοί, όπως ληστές και διαρρήκτες.

Οι φρουροί του πηγαίνουν πρωί, μεσημέρι, βράδυ φαγητό από τη Λέσχη της ΓΑΔΑ. Το μενού είναι ίδιο με αυτό των αστυνομικών που τρώνε στο Μέγαρο της Λ. Αλεξάνδρας. Το κελί του ανοίγει τις περισσότερες ώρες της ημέρας και έτσι μπορεί να περπατάει στο διάδρομο, αλλά και να συνομιλεί με δικούς του ανθρώπους από καρτοτηλέφωνο.

Αστυνομικές πηγές τον αναφέρουν ως ήσυχο και συνεργάσιμο.

Συνηθίζει να περπατάει στο διάδρομο, να μιλάει για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο και να τρώει κανονικά όλα τα γεύματά του.

Την Πέμπτη θα οδηγηθεί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι εκεί θα συγκεντρωθεί πλήθος υποστηρικτών του.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ