Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Ρουβίκωνας προσπάθησε να εισβάλει και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

 Breaking News

Ο Ρουβίκωνας προσπάθησε να εισβάλει και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
11 Ιουνίου 2018

Σε νέα επίδειξη θράσους προχώρησαν μέλη του Ρουβίκωνα τα οποία επιχείρησαν το πρωί της Δευτέρας να εισβάλουν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί. Κατά πληροφορίες την ομάδα των μελών του Ρουβίκωνα αποτελούσαν περίπου 20 άτομα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν τα μέλη της αναρχικής ομάδας πέταξαν φέιγ βολάν και φώναξαν συνθήματα για την απεργία πείνας του εκτελεστή της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όλα τα μέλη του Ρουβίκωνα προσήχθησαν και μεταφέρονται στην Κρατική Ασφάλεια.

Σε μακροσκελές κείμενό της η αναρχική ομάδα γράφει ότι «η αλήθεια είναι ότι η καταστολή που αντιμετωπίζουμε είναι πολύ μικρότερη από αυτή επαναστατικών κινημάτων στην Ελλάδα ή αλλού σήμερα ή σε προηγούμενες δεκαετίες» προσθέτοντας ότι «η απεργία πείνας του αγωνιστή Δημήτρη Κουφοντίνα, με όλα τα τεράστια σημαινόμενα και διακυβεύματα που περιέχει για το συμβολικό κύρος της κοινωνικής αντίστασης αλλά και των κατακτημένων με αγώνες δικαιωμάτων για όλους, που πάλι απειλούνται. Ο Δημήτρης πρέπει να μας έχει όλους μαζί του τη στιγμή που αποφάσισε να προτάξει για μια ακόμη φορά το σώμα του – το μόνο όπλο που αυτή τη στιγμή διαθέτει – για να τα υπερασπιστεί».

Παράλληλα καλούν σε συγκέντρωση στα δικαστήρια της Ευελπίδων για την Τρίτη, την ημέρα κατά την οποία δικάζονται μέλη του Ρουβίκωνα για επιθέσεις της ομάδας.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ