Εφημερίδα Κοινωνική

Την παραπομπή Μεγαλοοικονόμου στην Επιτροπή Δεοντολογίας ζητά ο Νίκος Μαστρογιάννης

Την παραπομπή Μεγαλοοικονόμου στην Επιτροπή Δεοντολογίας ζητά ο Νίκος Μαστρογιάννης
22 Μαΐου 2018

Ο δημοσιογράφος Νίκος Μαστρογιάννης, κατέθεσε επιστολή στη Βουλή, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Νίκο Βούτση, από τον οποίο ζητά να προβεί «σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου».

Συγκεκριμένα, η επιστολή:

Με αφορμή τις 18 Μαΐου 2018 απαράδεκτες, προσβλητικές και άκρως επιθετικές ενέργειες και δηλώσεις απέναντι στο πρόσωπο μου που παραπέμπουν ξεκάθαρα σε πρωτοφανή περιστατικά για την Βουλή των Ελλήνων, ζητώ από τον πρόεδρο της Βουλής όλες τις νόμιμες ενέργειες για την κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου βουλευτή του Σύριζα στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Επιπροσθέτως δε, επισημαίνω ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή για συμπεριφορά στο πλαίσιο κάποιας έντονης οξυμένης συζήτησης.

Αλλά για συμπεριφορά επαναλαμβανόμενη από την ίδια την βουλευτή η οποία πριν λίγους μήνες είχε επιτεθεί και στο κοινοβουλευτικό γραφείο της Ένωσης Κεντρώων που βρίσκεται εντός της Βουλής, με ύβρεις και βαρύτατους χαρακτηρισμούς όπως «πούλημα» των βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων και να διευκρινιστεί χωρίς απολύτως κανέναν λόγο.

Δυστυχώς από ότι φαίνεται αυτά δεν θα είναι τα τελευταία περιστατικά, καθώς φοβάμαι ότι στο μέλλον μπορεί να συμβούν παρεμφερή επεισόδια όπου τίθεται θέμα ασφάλειας πολιτών.

H Ελληνική Βουλή είναι ο ναός της Δημοκρατίας, η εικόνα της χώρας! Οφείλουμε όλοι μας να την διαφυλάξουμε και να την προστατεύσουμε.

33186061_240431003358289_3115552010749870080_n

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ