Εφημερίδα Κοινωνική

Θεατρική παράσταση από τα μέλη των 11 κέντρων αγάπης και αλληλεγγύης στον Πειραϊκό Σύνδεσμο

Θεατρική παράσταση από τα μέλη των 11 κέντρων αγάπης και αλληλεγγύης στον Πειραϊκό Σύνδεσμο
10 Μαΐου 2018

 

Tα μέλη των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά παρουσίασαν χθες στον Πειραϊκό Σύνδεσμο με την ερασιτεχνική θεατρική τους ομάδα, την παράσταση «Αποσπάσματα του Ελληνικού Κινηματογράφου» σε σκηνοθεσία του κ. Δημήτρη Κοντοδήμου και μουσική διδασκαλία και επιμέλεια της κας Ζανέτας Καλοσκάμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη χρονιά που τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης παρουσιάζουν θέατρο κι αυτό δείχνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου. Παράλληλα, η ενασχόλησή τους με το θέατρο τους φέρνει σε επαφή με ένα είδος καλλιτεχνικής δημιουργίας, που πέραν από τον ψυχαγωγικό του χαρακτήρα έχει και παιδευτικό ρόλο.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, σε δήλωσή του τόνισε πως η συμμετοχή των μελών των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης σε πολιτιστικές δραστηριότητες, είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα να βλέπουμε τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, να ανεβάζουν θεατρικές παραστάσεις και να ασχολούνται με καλλιτεχνικές δράσεις, όπως είναι η ποίηση, ο χορός, η μουσική, η ζωγραφική». Ο κ. Αγραπίδης επεσήμανε τέλος, πως οι πολιτιστικές δραστηριότητες θα συνεχιστούν, προκειμένου τα μέλη των Κέντρων Αγάπης να περνούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ