Εφημερίδα Κοινωνική

Στη Δικαιοσύνη ο πρώην συνεργάτης της Μεγαλοοικονόμου για την άγρια κόντρα που είχαν στη Βουλή

Στη Δικαιοσύνη ο πρώην συνεργάτης της Μεγαλοοικονόμου για την άγρια κόντρα που είχαν στη Βουλή
31 Μαΐου 2018

Ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Αλεξανδράκης και η δικηγόρος Λαμπρινή Κυρίτση που ανέλαβαν από κοινού τη νομική εκπροσώπηση του κ. Μαστρογιάννη Νικόλαου ενώπιον των πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων για τις αξιόποινες πράξεις που τελέστηκαν εις βάρος του εντολέα τους, από την επίθεση της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κα. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μας διαβίβασαν την ΕΠΙΣΤΟΛΗ του κ. Νικόλαου Μαστρογιάννη, όπου εξηγεί τους λόγους για τους οποίους απευθύνεται στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ. ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ

«Είμαι παθών των αξιόποινων πράξεων που τελέστηκαν εντός της Ελληνικής Βουλήςεις βάρος μου από την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κα Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Αξιόποινες πράξεις που περιείχαν προσβλητικές και άκρως επιθετικές ενέργειες και δηλώσεις που σίγουρα αποτελούν πρωτοφανή περιστατικά για την Βουλή των Ελλήνων,τα οποία υποβαθμίζουνκαι απαξιώνουν την Ελληνική Βουλή και την Δημοκρατία.

Παρά το γεγονός, ότι τελέστηκαν αποδεδειγμένα σοβαρές αξιόποινες πράξεις εις βάρος μου, εντός του χώρου του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ως και σήμερα δεν υπήρξε καμία ακριβώς πειθαρχική επίπτωση στην ίδια, ακόμα και με προσωπική μου επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής για να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την κ. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Στην επιστολή μου, προς τον πρόεδρο της Βουλής ανέφερα ότι εκτός αυτούη συγκεκριμένη Βουλευτής είχε πρωταγωνιστήσει και σε επεισόδιο πριν λίγους μήνες στο κοινοβουλευτικό γραφείο της Ένωσης Κεντρώων εντός της Βουλής, όπου και είχε επιτεθεί με ύβρεις και βαρύτατους χαρακτηρισμούς όπως «πούλημα» των Βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων και χωρίς να της επιβληθεί καμία απολύτως πειθαρχική ποινή.

Οι άκρως αυτές επιθετικές ενέργειες από μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, εκτός από ότι θίγουν εμένα προσωπικά,αμφισβητούν πλήρως το δημοκρατικό πολίτευμα και αναμφισβήτητα παραβιάζουν τις γενικές αρχές του Κώδικα Δεοντολογίας Βουλευτών.

Ανέμενα ως Έλληνας πολίτης, ότι η Ελληνική Βουλή θα προβεί στις νόμιμες ενέργειες, πράγμα που δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα. Για αυτόν τον λόγο προσφεύγω στην δικαιοσύνηη οποία θα επιτελέσει το έργο της κατά τις επιθετικές ενέργειες της κα Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, και θα αποδώσει τις ευθύνες που προβλέπονται από το νόμο ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.

Επιπροσθέτως δε, επισημαίνω ότι για αποκατασταθεί η αλήθεια δεν θα αρκεστώ να καταθέσω έγγραφα ενώπιον των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών που θα επιβεβαιώνουν την ανεξάρτητη είσοδο μου εντός της Βουλής για την κάλυψη του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ, αλλά καισε πλήθος δεκάδων εγγράφων που θα επιβεβαιώνουν την στενή συνεργασία μου με την κα. Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, την διακοπή της συνεργασίας μας λόγωτου ονόματος του Σκοπιανού, καθώς και τις υπηρεσίες και ενέργειες που της προσέφερα για την πολιτική της σταδιοδρομία.

Έχω υποχρέωση απέναντι στον Ελληνικό λαό, όχι μόνο να αποκατασταθεί η αλήθεια αλλά και να αποδοθούν οι ευθύνες.

Είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στους νόμους! Η δικαιοσύνη δεν διακρίνεται σε πολίτες με άσυλο καιπολίτες χωρίς άσυλο».

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ