Εφημερίδα Κοινωνική

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων στην Ελευσίνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση  για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων στην Ελευσίνα
23 Μαΐου 2018

Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679, που διοργάνωσε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιάσε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης AcademySkills, τηΔευτέρα 21Μαΐου 2018,στο ξενοδοχείο ElefsinaHotel, Ελευσίνα.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα βασικά σημεία συμμόρφωσης με τον Νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), που θα τεθεί σε εφαρμογή στις 25 Μαΐου 2018 σε όλα τα Κράτη-Μέλη της ΕΕ. Το ενδιαφέρον του κοινού αποτυπώθηκε μέσω και των ερωτήσεων που απηύθυνε στους ομιλητές μετά το πέρας των εισηγήσεων.

Κύριοι ομιλητές ήταν ο κος Δημήτρης Μπούκας, Δικηγόρος- διαμεσολαβητής, Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα συμμόρφωσης με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR Compliance) και Πιστοποιημένος Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (Certified DPO Executive), ο κος Ανδρέας Ζαφειρόπουλος, Εμπειρογνώμονας – Πληροφορικός, εξειδικευμένος σε θέματα Ασφάλειας Προσώπων και Κρίσιμων Υποδομών, Ψηφιακή Ασφάλεια και την Ιδιωτικότητα και Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στις Νέες Τεχνολογίες και η κα Μαρία Κυριακοπούλου,Δικηγόρος – Εγκληματολόγος .

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. ΑνδριανόςΜιχάλαρος.

Τη συζήτηση συντόνιζε ο Διευθυντής του ΒΕΠ, κ. Μιχάλης Γιάγκας.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ