Εφημερίδα Κοινωνική

1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
10 Μαΐου 2018

Ο Αττικός Αγώνας Δρόμου

του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

την Κυριακή 20 Μαΐου στο Παλαιό Φάληρου

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον 1Ο Αττικό Αγώνα Δρόμου , που πραγματοποιείται από το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και 22 Δήμους της Αττικής την Κυριακή 20 Μαΐου 2018.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ

Κάθε Δήμος έχει σχεδιάσει τη δική του διαδρομή και ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ και δυναμικού βάδην 5χλμ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και της Viva.gr ενώ ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

Η διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθηθεί από κάποιον μπαίνοντας μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» είναι η εξής: Επιλέγουμε το Δήμο στον οποίο θέλουμε να αγωνιστούμε, βλέπουμε τη διαδρομή και το σημείο εκκίνησης και κάνουμε κλικ στο κουμπί «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ». Από εκεί μεταφερόμαστε στη σελίδα της VIVA όπου κάνουμε την κράτησή μας.

Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ