Εφημερίδα Κοινωνική

Βραδιά διασκέδασης των ομάδων ΔΙΑΣ

 Breaking News

Βραδιά διασκέδασης των ομάδων ΔΙΑΣ
03 Απριλίου 2018

Την ομάδα ΔΙΑΣ την ξέρουμε σε καθημερινή βάση να βρίσκεται στους δρόμους του Λεκανοπεδίου Αττικής αφού είναι το μοναδικό τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, που οι πολίτες βλέπουν στις γειτονιές τους σε καθημερινή βάση.

Την Παρασκευή 30 Μαρτίου τους δόθηκε η δυνατότητα να βρουν λίγες ώρες διασκέδασης μαζί με τις οικογένειες τους στο κοσμικό κέντρο «Ιερά οδός».

Εκεί τους συναντήσαμε και εμείς όπου τραγουδούν οι καλλιτέχνες Βασίλης Καρράς, Καίτη Γαρμπή και Χρήστος Μενιδιάτης να βρίσκονται σε ώρες χαλάρωσης που είναι απαραίτητες να συνευρεθούν με τις οικογένειες τους.

Ο Διευθυντής της Άμεσης Δράσης Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Οσταδημήτρης, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τις ομάδες ΔΙΑΣ, υποδέχθηκε στην είσοδο του κέντρου όλους τους καλεσμένους που παρευρέθησαν όπου μεταξύ αυτών μπορέσαμε και διακρίναμε: τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα Επικεφαλής της Ηγεσίας, τους πρώην Υπουργούς Δημόσιας Τάξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και κ. Γιάννη Πανούση, πρώην Αρχηγούς της ΕΛ.ΑΣ., τον βουλευτή κ. Κώστα Κατσίκη, τον πρώην βουλευτή κ. Πέτρο Μαντούβαλο, συνδικαλιστές του χώρου και φυσικά τους Διοικητές των ομάδων ΔΙΑΣ: κ. Δημήτρη Τσιάκο (Πειραιά), κ. Κων/νο Σιδηροκαστρίτη (Νοτιοανατολική Αττική), κ. Ελευθέριο Λιακόπουλο (Δυτικής Αττικής), κ. Πέτρο Λαγουδάκο (Αθηνών), και κ. Βασίλη Κάβουρα (Βοριοανατολικής Αττικής).

Μέσα από αυτή την εκδήλωση βγήκε και μια είδηση. Μια προσφορά από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών 200.000€ για τον εξοπλισμό (στολή) της ομάδας ΔΙΑΣ που υπάρχει εδώ και καιρό είναι σε εκκρεμότητα γιατί η ΕΛ.ΑΣ. μπορεί να αποδεχτεί δωρεά μέχρι 40.000€.

Ήδη αναζητείται λύση να «σπάσει» αυτή η επιταγή των 200.000€ για να έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό οι ομάδες ΔΙΑΣ σύμφωνα με τον προγραμματισμό και σχεδιασμό που οι ίδιοι έχουν επιλέξει.

 

DIAS3

 

 

 

 

 

 

DIAS1


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ