Εφημερίδα Κοινωνική

Τρόμος για δύο φοιτήτριες στο κέντρο της Αθήνας -Τις έκλεψαν και προσπάθησαν να τις βιάσουν Αλγερινοί

 Breaking News

Τρόμος για δύο φοιτήτριες στο κέντρο της Αθήνας -Τις έκλεψαν και προσπάθησαν να τις βιάσουν Αλγερινοί
24 Απριλίου 2018

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τις επιθέσεις Αλγερινών στο κέντρο της Αθήνας.

Τελευταία θύματα υπήρξαν δύο φοιτήτριες οι οποίες την Κυριακή έκαναν βόλτα στον λόφο του Στρέφη, όταν οι τρεις Αλγερινοί με την απειλή όπλου, που το κόλλησαν στο λαιμό της μιας από τις δυο, τους πήραν ό,τι είχαν πάνω τους, κινητά τηλέφωνα και χρήματα. Μάλιστα, δεν σταμάτησαν εκεί, με τον έναν από τους τρεις Αλγερινούς να θωπεύει τις κοπέλες. Ήταν οι φωνές της που τον έκαναν να το βάλει στα πόδια.

Οι δύο νεαρές κατήγγειλαν αμέσως την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων.

Λίγη ώρα αργότερα, οι τρεις Αλγερινοί επιχείρησαν να ληστέψουν άνδρα στην Ομόνοια. Άνδρες της ΟΠΚΕ, έχοντας στα χέρια τους και το σήμα με την περιγραφή που είχαν δώσει οι δύο φοιτήτριες, επενέβησαν και συνέλαβαν τους τρεις Αλγερινούς.

Οι Αλγερινοί είχαν διαπράξει πολλαπλές παρόμοιες επιθέσεις τέτοιου τύπου τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο στην ΕΛ.ΑΣ. πιστεύουν ότι οι τρεις συλληφθέντες αποτελούν τμήμα ευρύτερης συμμορίας που χτυπά με τον ίδιο τρόπο σε κεντρικά μέρη της Αθήνας. Για αυτόν τον λόγο διενεργούνται περαιτέρω έλεγχοι.

Να σημειωθεί ότι δεν βρέθηκε το όπλο με το οποίο ακινητοποίησαν τις φοιτήτριες και εικάζεται ότι οι Αλγερινοί διατηρούν διαμέρισμα κοντά στον λόφο του Στρέφη, όπου και επέστρεψαν μετά την επίθεση, το άφησαν και εν συνεχεία κατηφόρισαν προς την Ομόνοια ψάχνοντας το επόμενο υποψήφιο θύμα τους.

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ