Εφημερίδα Κοινωνική

Το «τελευταίο αντίο» στο 16χρονο που έπεσε από βράχο 60 μέτρων για μια selfie

 Breaking News

Το «τελευταίο αντίο» στο 16χρονο που έπεσε από βράχο 60 μέτρων για μια selfie
25 Απριλίου 2018

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Πειραιά πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία του 16χρονου Κωνσταντίνου, που το μεσημέρι της Παρασκευής έχασε ξαφνικά τη ζωή του όταν έπεσε από βράχο ύψους 60 μέτρων στο άλσος «Ανδρέα Παπανδρέου» στο Κερατσίνι.

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν αυτή την ώρα τον άτυχο μαθητή που το νήμα της ζωής του κόπηκε άδοξα, μόλις στα 16 του χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους του.

Από νωρίς σπεύδουν στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου φίλοι του μαθητή της πρώτης τάξης του Λυκείου. Άλλοι με ένα λουλούδι στο χέρι, άλλοι με δάκρυα στα μάτια δεν μπορούν να πιστέψουν ότι σήμερα πρέπει αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους φίλο.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου που σήμερα καλούνται διαχειριστούν τον απροσδόκητο χαμό του και να πουν το «τελευταίο αντίο» στον μοναχογιό τους.

Είναι όλοι εδώ: γονείς, φίλοι, καθηγητές συνοδεύουν τον αγαπημένο τους Κωνσταντίνο στην τελευταία του κατοικία. Πρόσωπα βουβά, με σκυμμένο το κεφάλι πέρασαν το κατώφλι του ιερού ναού μην έχοντας συνειδητοποιήσει ακόμη πως ένας από τους πιο αγαπητούς συμμαθητές τους έφυγε πρόωρα από τη ζωή.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ