Εφημερίδα Κοινωνική

Συμμορία 12 ατόμων σκορπούσε ΤΡΟΜΟ στον Πειραιά-Ανελέητο ξύλο σε υπαλλήλους για να πάρουν χρήματα!-Απίστευτη «μάχη» μέσα σε ξενοδοχείο και ο εντοπισμός τους στο Νέο Φάληρο

 Breaking News

Συμμορία 12 ατόμων  σκορπούσε ΤΡΟΜΟ στον Πειραιά-Ανελέητο ξύλο σε υπαλλήλους για να πάρουν χρήματα!-Απίστευτη «μάχη» μέσα σε ξενοδοχείο και ο εντοπισμός τους στο Νέο Φάληρο
27 Απριλίου 2018

Την Τετάρτη 25 Απριλίου στην περιοχή του Νέου Φαλήρου οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν “νόημα” σε 12 άτομα, στη συμβολή των οδών Χρ. Σμύρνης και Πειραιώς, ώστε να τους ελέγξουν. Εκείνοι όμως, τράπηκαν σε φυγή και μάλιστα, πεζοί!

Κάτι λοιπόν, ύποπτο συνέβαινε που οι αστυνομικοί έπρεπε να διαλευκάνουν.

Όπως προέκυψε, οι 4 από τους 12 ύποπτους, είχαν εμπλακεί στις 22 Απριλίου σε ληστεία σε γνωστό ξενοδοχείο του Πειραιά και άσκησαν σωματική βία σε δύο ανυποψίαστα θύματα.

Το κόλπο μάλιστα στήθηκε ως εξής:

Οι δύο εξ αυτών προσπάθησαν να μπουν στον χώρο των δωματίων. Το «θύμα» βλέποντας ύποπτες κινήσεις παίρνει τα χρήματα από το ταμείο, βγαίνει από το γραφείο αλλά τον αντιλαμβάνεται «τρίτος» δράστης, ο οποίος είναι κρυμμένος.

Προσπαθεί να απομακρυνθεί ανεπιτυχώς καθώς οι δράστες κινούνται ανεξέλεγκτοι στον χώρο του ξενοδοχείου.

Τότε εισέρχεται και ο τέταρτος της παρέας. Το «θύμα» τότε θαρραλέα προσπαθεί να απομακρύνει τα άτομα από τον χώρο του ξενοδοχείου, αλλά ανεπιτυχώς.

Εν συνεχεία αφού τους προειδοποιεί ότι θα καλέσει την αστυνομία, αυτοί εξέρχονται σταδιακά του ξενοδοχείου, ωστόσο μετά από λίγο οι τρεις εξ’ αυτών ξαναμπαίνουν.

Τότε ο τέταρτος επιτίθεται με γροθιές στο «θύμα» και ο πρώτος εισέρχεται από την εσωτερική πλευρά του γραφείου υποδοχής όπου ψάχνει το χώρο.

Ο τέταρτος ρίχνει κάτω τον παθόντα, τον κλωτσάει ενώ μια γυναίκα αρχίζει και πετάει κουτάκια αναψυκτικών!

Έπειτα, το «θύμα» σηκώνεται και προσπαθεί να απομακρύνει έναν από τους δράστες από την εσωτερική πλευρά του γραφείου.

Τότε εισέρχονται εκ νέου στον χώρο όλοι οι δράστες και πετάνε προς το «θύμα» έναν μεταλλικό πυροσβεστήρα ο οποίος περνάει ξυστά από το κεφάλι του καθώς και άλλα διάφορα αντικείμενα!

Μετά από λίγο μπαίνουμε μέσα και άλλοι από την «ομάδα» και επιτίθενται στον παθόντα από κοινού, ρίχνοντας αυτόν στο έδαφος και χτυπώντας τον με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι και στο υπόλοιπο σώμα! Ο ένας μάλιστα αφαιρεί μια χρυσή αλυσίδα μαζί με τον σταυρό από τον λαιμό του παθόντα, ενώ του σκίζουν το παντελόνι αφαιρώντας του το κινητό του τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό από τις τσέπες.

Κατά την συμπλοκή , το «θύμα» προσπαθούσε να αμυνθεί από τις επιθέσεις των ληστών. Δυο γυναίκες της «ομάδας» όμως παρέμεναν έξω από το ξενοδοχείο και φυλούσαν τσίλιες.

Αφού η ομάδα ολοκλήρωσε την πράξη της, τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τα γεγονότα συνάγεται ότι τα ανωτέρω άτομα, είχαν συστήσει ομάδα με σκοπό την διάπραξη ληστειών και κλοπών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Είχαν διαφορετικούς ρόλους ανά περίπτωση, όπως τσιλιαδόροι –επιτηρητές και εκμεταλλευόντουσαν τη σωματική διάπλαση ορισμένων μελών για να εισέρχονται με τη χρήση βίας στους «στόχους» τους.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά προχώρησαν σε συλλήψεις κάτω από τις οδηγίες του Διοικητή κ. Νικηφόρου Παπαγεωργίου και όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν την ερχόμενη Δευτέρα 30 Απριλίου στον ανακριτή για τα περαιτέρω.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ