Εφημερίδα Κοινωνική

Απόλυση-εξπρές συμβασιούχου με πλαστό απολυτήριο Γυμνασίου

 Breaking News

Απόλυση-εξπρές συμβασιούχου με πλαστό απολυτήριο Γυμνασίου
03 Απριλίου 2018

Είχε προσληφθεί προ 20ημέρου ως τραπεζοκόμος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου

Στην απόλυση νεοπροσληφθέντα τραπεζοκόμου προχώρησε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου (ΠΓΝΕ) στην Αλεξανδρούπολη, Δημήτρης Αδαμίδης, μετά τη διαπίστωση ότι είχε καταθέσει πλαστογραφημένο απολυτήριο Γυμνασίου.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Αδαμίδης διευκρινίζει πως της οποιασδήποτε πρόσληψης ακολουθεί αυτεπάγγελτη αναζήτηση γνησιότητας των κατατεθέντων πιστοποιητικών. «Πέρα από τον έλεγχο κάθε νεοδιοριζόμενου, από τη διοικητική υπηρεσία του νοσοκομείου, κάθε μήνα γίνεται και δειγματοληπτικός έλεγχος ενός αριθμού παλαιότερων υπαλλήλων όλων των κλάδων και όλων των τίτλων σπουδών, ακόμη και εκείνων που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό», σημειώνει χαρακτηριστικά ο διοικητής του ΠΓΝΕ, συμπληρώνοντας πως στα δύο χρόνια της διοίκησής του το εν λόγω είναι το μοναδικό περιστατικό πλαστογραφίας που έχει εντοπιστεί.

«Ο συμβασιούχος, που είχε προσληφθεί προ 20ημέρου ως τραπεζοκόμος, απελύθη χωρίς αποζημίωση, ενώ ο φάκελός του διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης, προκειμένου ν” ακολουθηθεί η κατά νόμο ποινική διαδικασία, ν” ασκηθεί δηλαδή η ποινική δίωξη, γιατί η πλαστογραφία είναι σοβαρό αδίκημα» καταλήγει ο κ. Αδαμίδης.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ