Εφημερίδα Κοινωνική

Παράδοση-παραλαβή Διοικητών Ναυστάθμου

 Breaking News

Παράδοση-παραλαβή Διοικητών Ναυστάθμου
16 Μαρτίου 2018

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος παραβρέθηκε σήμερα στην τελετή παράδοσης παραλαβής των Διοικητών του Ναυστάθμου Σαλαμίνας.

Κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Χατζηπέρος ανέφερε ότι είναι σαν χθες, πριν από 34 χρόνια, όταν σαν Α΄ Μηχανικός του Εκπαιδευτικού Πλοίου «ΑΡΗΣ», γνώρισε τον τότε Ναυτικό Δόκιμο και νυν Ναύαρχο Γιώργο Μπαμπλένη.

TELETI PARADOSIS PARALAVISΔήλωσε δε ότι η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια και σαν ενεργεία Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά και σαν Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής, υπήρξε άψογη. Τον συνεχάρη για την μεταμόρφωση που έχει γίνει στο Ναύσταθμο επί των ημερών του, αλλά και για την κοινωνική συμβολή του στο νησί της Σαλαμίνας, βοηθώντας τους εθελοντές πυροσβέστες και διασώστες παντοιοτρόπως, εξυπηρετώντας τους κατοίκους του νησιού με το ΝΝΣ αλλά και βέβαια με την ενεργό συμβολή του στην απορρύπανση των ακτών που έγινε με τη βύθιση του «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ», από την 1η κιόλας μέρα. Τέλος, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Στο νέο Διοικητή Αρχιπλοίαρχο Κωνσταντίνο Κολοκούρη Π.Ν. επιτυχία στο έργο του, που είναι πάρα πολύ σημαντικό για το Πολεμικό Ναυτικό, καθώς ο Ναύσταθμος Σαλαμίνας αποτελεί την αιχμή στη συντήρηση και τον επισκευαστικό τομέα.

Στη συνέχεια, Ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε το Μουσείο Αντιδικτατορικού Αγώνα «Βέλος» που επισκευάζεται στη Σαλαμίνα με ικανοποιητική πρόοδο.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ