Εφημερίδα Κοινωνική

Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Συμβουλές καριέρας σε μαθητές

 Breaking News

Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Συμβουλές καριέρας σε μαθητές
13 Μαρτίου 2018

Υποστήριξη στους μαθητές που διερευνούν τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τους προοπτικές προσφέρει το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Χάρη στη συνεργασία του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς με το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Τhe Tipping Point» (thetippingpoint.org.gr) οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν υποστήριξη από καθηγητές και συμβούλους του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

«Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς βρίσκεται μόλις ένα «κλικ» μακριά από κάθε μαθητή σε κάθε άκρη της Ελλάδας. Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες, βοηθώντας τους μαθητές και τις μαθήτριες να διερευνήσουν εναλλακτικές επιλογές και να σκεφτούν πέρα από τις συμβατικές παραστάσεις. Το «Τhe Tipping Point» αποτελεί για εμάς, αλλά και για κάθε σχολείο, πολύτιμο εργαλείο στην προσπάθειά μας για σύνδεση με τη Β/θμια Εκπαίδευση με μια δυναμική που μπορεί να ανατρέψει τα καθιερωμένα» δήλωσε ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς Καθ. Νικόλαος Γεωργόπουλος.

Η σύμβουλος σταδιοδρομίας και μέντορας στο «The Tipping Point» Σοφία Ταμπούρη εξήγησε πώς μέσω διαδραστικών live συνεδριών συναντά μαθητές στις σχολικές τους τάξεις σε όλη την Ελλάδα, στηρίζοντάς τους στην προετοιμασία τους για τη μετέπειτα ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους ζωή.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ