Εφημερίδα Κοινωνική

Ληστής ετών… 14 στην Θήβα

 Breaking News

Ληστής ετών… 14 στην Θήβα
01 Μαρτίου 2018

Μπροστά σε άνδρες της Ασφαλείας που περιπολούσαν βρέθηκαν οι τρεις νεαροί διαρρήκτες -δυο εκ των οποίων ανήλικοι- που βγήκαν από το… παράθυρο ενός σπιτιού στην περιοχή της Θήβας στο οποίο είχαν τρυπώσει από τον ίδιο «δρόμο» για να κλέψουν! Στην κατοχή τους βρέθηκε ένα ρολόι και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Η έρευνα που ακολούθησε, αποκάλυψε ότι ο διαρρήκτης -μόλις 14 χρόνων- και οι δυο συνεργοί του ηλικίας 18 και 17 χρόνων είχαν διαρρήξει άλλα τρία σπίτια σε περιοχές της Θήβας στις 6, τις 12 και τις 14 Φεβρουαρίου. Από το πρώτο είχαν αρπάξει χρήματα, ένα κινητό και διάφορα κοσμήματα, από το δεύτερο διάφορα κοσμήματα, δύο κινητά και ένα ρολόι, αλλά στο τρίτο βρήκαν μέσα την ηλικιωμένη ένοικο την οποία ξυλοκόπησαν για να αρπάξουν όσα χρήματα είχε και διάφορα κοσμήματα!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενοι για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές, ενώ σε βάρος των γονέων των δυο ανήλικων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες ληστείες ή κλοπές στην ευρύτερη περιοχή.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ