Εφημερίδα Κοινωνική

Ενέδρα στην πόρτα του σπιτού – Πως οι ληστές περίμεναν το θύμα

 Breaking News

Ενέδρα στην πόρτα του σπιτού – Πως οι ληστές περίμεναν το θύμα
16 Μαρτίου 2018

Τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο του το σπίτι, έζησε ένας άνδρας 55 ετών, όταν ένοπλοι ληστές τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και του άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό, εγκαταλείποντας τον δεμένο σε καρέκλα και μια μαξιλαροθήκη στο κεφάλι του.

Ο 55χρονος κατάφερε να λυθεί έπειτα από προσπάθειες ωρών και να πάει μόνος του στο Νοσοκομείο. προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς οι δυο κουκουλοφόροι τον είχαν χτυπήσει για να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Μάλιστα, όπως κατέθεσε στην συνέχεια στους Αστυνομικούς, ο ένας από τους ληστές, φέρεται να του είπε: “…πες πού έχεις τα χρήματα, σε έχουμε δει να πηγαίνεις συχνά στην τράπεζα”.

Ο ληστής δεν φαίνεται να του έλεγε ψέματα, καθώς στην κυριολεξία οι δυο κακοποιοί του είχαν στήσει καρτέρι έξω από την πόρτα του διαμερίσματος του, στην οδό Πικροδάφνης στο Π. Φάληρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τρίτης, ο 55χρονος επέστρεφε στο σπίτι του. Μπήκε κανονικά στο ασανσέρ της πολυκατοικίας και κατέβηκε στον 6ο όροφο που βρίσκεται το διαμέρισμα του.

Εκεί τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Μόλις βγήκε από το ασανσέρ, δυο άγνωστα άτομα τον ακινητοποίησαν και αμέσως του ζήτησαν να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος, απειλώντας τον με ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Ανήμπορος να αντιδράσει ο 55χρονος, άνοιξε την πόρτα και οι δυο δράστες τον έσπρωξαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος. Αμέσως τον έδεσαν σε μια καρέκλα, με το καλώδιο του σταθερού τηλεφώνου, το οποίο ξήλωσαν και στην συνέχεια άρχισαν να τον ρωτούν πού έχει κρυμμένα χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Μάλιστα του έβαλαν και μια μαξιλαροθήκη στο κεφάλι, προκειμένου να του προξενήσουν τρόμο και να ανοίξει πιο εύκολα το στόμα του και να τους μαρτυρήσει πού έχει τα χρήματα.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ