Εφημερίδα Κοινωνική

Χορηγία τροφίμων για τις ανάγκες του κοινωνικού συσσιτίου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

 Breaking News

Χορηγία  τροφίμων  για  τις  ανάγκες  του   κοινωνικού  συσσιτίου του  Δήμου  Παλαιού  Φαλήρου
19 Μαρτίου 2018

Στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης ιδιωτών και επιχειρήσεων για την κάλυψη των αναγκών του κοινωνικού συσσιτίου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, η εταιρεία POLITΙS GROUP, ανταποκρίθηκε θετικά στην έκκληση του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη και παρέδωσε 200 kg κρέατος προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή γευμάτων προς τους άπορους δικαιούχους της Πόλης μας.

Ο Εκπρόσωπος του Ομίλου POLITIS GROUP, κ. Χάρης Πολίτης , αφού παρέδωσε τα τρόφιμα στο προσωπικό της δράσης, ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για τις παροχές προς τους απόρους συνδημότες και κατοίκους και συνολικά για την προσπάθεια που καταβάλλεται από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου για την αντιμετώπιση του κοινωνικού προβλήματος που συνεχώς επιδεινώνεται.

Επίσης ,δήλωσε ότι πρόθεση της εταιρείας POLITIS GROUP είναι και στο μέλλον να επαναλάβει την παροχή τροφίμων προς τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, στηρίζοντας όσο γίνεται την λειτουργία του κοινωνικού συσσιτίου.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης ευχαρίστησε την εταιρεία για την πρωτοβουλία της και ευχήθηκε το παράδειγμα της να το μιμηθούν και άλλοι ιδιώτες και εταιρείες στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών Κοινωνικής Ευθύνης που αναπτύσσονται από τον ιδιωτικό τομέα.

 

2

 

 

 

 

 

 

3


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ