Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν, τώρα, τέσσερις διαγωνισμοί για μονίμους (1.049 θέσεις)

 Breaking News

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν, τώρα, τέσσερις διαγωνισμοί για μονίμους (1.049 θέσεις)
26 Μαρτίου 2018

Η λήξη του μεγαλύτερου διαγωνισμού στο Δημόσιο, (8.166 στους δήμους), τροφοδοτεί την έναρξη τεσσάρων νέων διαγωνισμών για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, μέσω ΑΣΕΠ.

Από την Παρασκευή ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιλογή 1.049 μονίμων υπαλλήλων σε τέσσερα υπουργεία και φορείς.

Πρόκειται για διαγωνισμούς –σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΑΣΕΠ- το έντονο ενδιαφέρον χιλιάδων υποψηφίων.

Η επεξεργασία των περισσοτέρων προκηρύξεων έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται, πλέον, η σταδιακή έκδοσή τους

Ο φάκελος με την ένδειξη «κατεπείγον» περιλαμβάνει τέσσερις προκηρύξεις:

588 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης: Αφορά πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ και απόφοιτους Λυκείου και ΙΕΚ. Θα προσληφθούν –σύμφωνα με την προκήρυξη- σωφρονιστικοί υπάλληλοι, γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικοί, υπάλληλοι φύλαξης και προσωπικό φρούρησης

103 μόνιμοι σε διάφορους φορείς, κυρίως στην ΕΥΔΑΠ (95 θέσεις): Κύριο χαρακτηριστικό της προκήρυξης η πρόσληψη αποκλειστικά προσωπικού Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

200 μόνιμοι στο υπουργείο Πολιτισμού: Θα προσληφθεί προσωπικό δύο ειδικοτήτων. Ημερήσιοι Φύλακες (120 θέσεις) και Νυχτοφύλακες (80 θέσεις).

158 μόνιμοι υπάλληλοι στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ): Θα επιλεγούν πτυχιούχοι ΑΕΙ – ΤΕΙ και απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα. Η «μερίδα του λέοντος» θα αφορά μηχανικούς διαφόρων ειδικεύσεων και διοικητικούς υπαλλήλους.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ