Εφημερίδα Κοινωνική

Τακτική γενική συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών

 Breaking News

Τακτική γενική συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών
27 Φεβρουαρίου 2018

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΟΑΕΝ 3Στα Γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, το Σάββατο 23/02 παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, όπου διεξήχθη η 43η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Νησιωτικής Επιμελητηριακής Κοινότητας.

Ο κ. Χατζηπέρος αφού ευχαρίστησε, για τη συνεργασία τους, τον Πρόεδρο και τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους νέους υποψήφιους στο έργο που αναλαμβάνουν και το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό για την οικονομική ανασυγκρότηση των νησιών μας.

Τόνισε, δε, ο Αντιπεριφερειάρχης, στο χαιρετισμό του ότι τα νησιά μας αλλά και γενικότερα η νησιωτικότητα παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα -κυρίως λόγω του θεσμικού πλαισίου- για την επίλυση των οποίων απαιτούνται συνέργιες, συνεργασίες και άθροιση δυνάμεων.

«Κάποια στιγμή πρέπει να συναντηθούμε και να μην δρούμε παράλληλα για το ίδιο θέμα», είπε, χαρακτηριστικά, ο Αντιπεριφερειάρχης κλείνοντας, «ώστε να καταστούμε πιο αποτελεσματικοί αλλά και για να φτάσει η φωνή μας στα κέντρα αποφάσεων της Ε.Ε.».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ