Εφημερίδα Κοινωνική

Λαμπερές παρουσίες στον Α’ Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής -Εκπληκτικό το φεστιβάλ του Νίκου Αμοργιανού

 Breaking News

Λαμπερές παρουσίες στον Α’ Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής -Εκπληκτικό το φεστιβάλ του Νίκου Αμοργιανού
08 Φεβρουαρίου 2018

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε o Α΄ Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μουσικής για νέους και νέες που διοργάνωσε το εκπαιδευτικό πολιτιστικό περιοδικό Art & Art Magazine (free press), την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Μετά το πέρας του Διαγωνισμού και εν όψει του νέου θεσμού ΒΡΑΒΕΙΑ ART & ART, βραβεύθηκαν σπουδαίες προσωπικότητες από τον χώρο της Μουσικής και του Πολιτισμού. Τιμήθηκαν οι κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες: ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ και ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΛΕΑΣ., οι οποίοι και αποθεώθηκαν από τον κόσμο και τους διαγωνιζόμενους νέους, αφού χάρισαν στο κοινό αξέχαστες μελωδίες τους, τόσο στο πιάνο, όσο και στο κλαρίνο. Τον κ. Πλέσσα, βράβευσε ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Γρηγόρης Χονδροκούκης, τον κ. Κατσαρό, ο επίτιμος πρόεδρος του Art & Art Festival κ. Βασίλης Σαλέας και τον κ. Σαλέα ο Εκδότης του περιοδικού και πρόεδρος του Φεστιβάλ κ. Νίκος Αμοργιανός. Επίσης, βραβείο για την προσφορά τους στο ελληνικό τραγούδι, παρέλαβαν οι καλλιτέχνες: ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ, ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ, ο οποίος ήταν και Μέλος της Κριτικής Επιτροπής Τραγουδιού και η πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων κ.Μαρίνα Πατούλη. Τα Βραβεία Art & Art, άνοιξε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, με μελωδίες των υψηλών καλεσμένων κ. κ. Πλέσσα, Κατσαρού και Σαλέα.

 

ΣΑΛΕΑΣ ΑΜΟΡΓ2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΑΤΟΥΛΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μήνυμα και ευχές για την διοργάνωση απέστειλαν: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ και ο κορυφαίος Έλληνας Μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης. Το Φεστιβάλ τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Βουλευτής Α΄Πειραιά και Νήσων κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο οποίος εκπροσωπούσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και εκπρόσωπος του Δημάρχου Πειραιά κ. Ειρήνη Νταϊφά. Επίσης παραβρέθηκαν και προσέφεραν χρηματικά έπαθλα στους βραβευθέντες νέους του Διαγωνισμού οι κάτωθι: Η επιχειρηματίας της Πλοιοκτήτριας Εταιρείας GANMAR κ. Αλεξάνδρα Γκανά, ο Χειρουργός Ιατρός του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά κ. Νικόλαος Βλαχάκος, ο Ιατρός – Γυναικολόγος κ. Νικόλαος Ναούμ και ο Βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος.

Η Εφημερίδα μας ήταν χορηγός επικοινωνίας του φεστιβάλ. Τον συντονισμό του Φεστιβάλ, είχε η δημοσιογράφος του Καναλιού 1 κ. Κωνσταντίνα Πετούση. Τέλος, να σημειωθεί ότι, εκτός των χρηματικών επάθλων και βραβείων, η Δισκογραφική Εταιρεία V.M.I. προσέφερε ως δώρο, ένα δισκογραφικό συμβόλαιο στην 1η διακριθείσα στο τραγούδι.

ΖΗΝΑ και ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΡΑΓΟΥΔΙ 1η

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΛΕΣΣΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χωρίς τίτλο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

 

 

 

 

 

PLESSAS


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ