Εφημερίδα Κοινωνική

Επτά νέες και πλήρως ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές παρέδωσε ο Δήμος Πειραιά στα παιδιά της πόλης

 Breaking News

Επτά νέες και πλήρως ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές παρέδωσε ο Δήμος Πειραιά στα παιδιά της πόλης
28 Φεβρουαρίου 2018

Επτά νέες και πλήρως ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές, παρέδωσε ο Δήμος Πειραιά στα παιδιά της πόλης μας, προκειμένου να δημιουργηθούν περισσότεροι χώροι ψυχαγωγίας για τους μικρούς μας φίλους. Οι παιδικές χαρές, διαθέτουν μεταξύ άλλων, νέα, σύγχρονα και ασφαλή παιχνίδια, νέο φωτισμό και καλαίσθητη περίφραξη.

Χωρίς τίτλοΟι παιδικές χαρές βρίσκονται στον Λόφο Βώκου, στη συμβολή των οδών Ψαρρών & Γκούρα, στην οδό Έλλης, στη Θερμοπυλών & Αγίου Όρους (Σόφη) (Ε΄ Δημοτική Κοινότητα), στην πλατεία Αγίων Αναργύρων, στο πάρκο Γεννηματά (Δ΄ Δημοτική Κοινότητα) και στην περιοχή Σούδα στη συμβολή των οδών Αινίτου & Ν. Ιωνίας (Γ΄ Δημοτική Κοινότητα).

Ήδη οι γονείς με τα παιδιά τους, επισκέπτονται τις παιδικές χαρές και διασκεδάζουν με τα νέα παιχνίδια.

Σημειώνεται πως από το 2014 ο Δήμος Πειραιά έχει παραδώσει στα παιδιά της πόλης μας, 32 παιδικές χαρές σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα παραδοθούν οκτώ επιπλέον νέες και πλήρως ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές. Συγκεκριμένα: πλατεία Πηγάδας, Μαχητών, Μουσών, Αγίας Μαρίνας, Νιρβάνα & Χρυσοστόμου Σμύρνης, Πινδάρου, Μαυρογένους και στην περιοχή Παλατάκι.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Κύριο μέλημά μας από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα, ήταν να δημιουργήσουμε νέες παιδικές χαρές και να βελτιώσουμε τις υποδομές στις ήδη υπάρχουσες, προκειμένου να παίζουν τα παιδιά μας με ασφάλεια σε ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, στην οποία καλείται να λειτουργήσει ο Δήμος Πειραιά, επιδιώξαμε και πετύχαμε να δημιουργήσουμε νέες παιδικές χαρές σε διαφορετικές γειτονιές της πόλης μας. Θα ήθελα να καλέσω όλους, να σεβαστούν τις νέες παιδικές χαρές και να τις προστατεύσουν, έτσι ώστε να διατηρηθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Στόχος μας δεν είναι να κόβουμε κορδέλες εγκαινίων, αλλά να προσφέρουμε στιγμές χαράς στα παιδιά και στους γονείς. Άλλωστε, όπως έχω ξαναπεί, όταν χαμογελούν τα παιδιά χαμογελάμε κι εμείς».

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ