
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, μία 34χρονη Νοτιοαφρικανή, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας ηρωίνης.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν την 34χρονη, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας από την Νότια Αφρική, μέσω Άμπου Ντάμπι.
Συγκεκριμένα, η 34χρονη μετέφερε ποσότητα ηρωίνης, βάρους 6 κιλών και 92 γραμμαρίων, μέσα σε 15 αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένες σε πάτους γυναικείων παπουτσιών- «πλατφόρμες».
Ακόμη, στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.