Εφημερίδα Κοινωνική

Δεκάδες ακίνητα βγαίνουν σήμερα στο σφυρί

 Breaking News

Δεκάδες ακίνητα βγαίνουν σήμερα στο σφυρί
28 Φεβρουαρίου 2018

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων, ολόκληρο τον Μάρτιο έχουν αναρτηθεί 886 πλειστηριασμοί όταν μια εβδομάδα νωρίτερα, ήταν 639. Την ίδια ώρα, πάνω από 300 συμβολαιογράφοι που έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών-Πειραιάς, καθώς σταδιακά εντάσσονται σε αυτό και οι συμβολαιογράφοι της περιφέρειας.

Προς το παρόν ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη, ενώ από τον Μάρτιο και μετά πλειστηριασμοί θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα και σε δύο βάρδιες.

Το καθιερωμένο «ραντεβού» στις διαμαρτυρίες κατά των πλειστηριασμών δίνει για σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προαναγγέλλοντας μηνύσεις.

Με ανάρτησή της στο facebook, η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρει ότι την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι και «στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών όλοι μαζί εκ μέρους των πολιτών ξεκινάμε νέες νομικές ενέργειες για να σταματήσουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς κ να υπερασπιστούμε τους πολίτες. Μαζί με: Δικαιοσύνη για Όλους, Δεν Πληρώνω, Πλεύση Ελευθερίας κάνουμε την πρώτη μήνυση κ συνεχίζουμε!»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ