Εφημερίδα Κοινωνική

Συνεχίζεται το θρίλερ με τους σατανιστές στην Κεφαλονιά – Γιατί «θυσιάστηκαν» το Σάββατο

 Breaking News

Συνεχίζεται το θρίλερ με τους σατανιστές στην Κεφαλονιά – Γιατί «θυσιάστηκαν» το Σάββατο
03 Ιανουαρίου 2018

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, λίγα 24ωρα μετά τη διπλή αυτοκτονία στην Κέρκυρα, η οποία σημειώθηκε στο πλαίσιο σατανιστικών τελετών, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.

Τόσο ο 30χρονος Γερμανός όσο και η Βουλγάρα, βρέθηκαν νεκροί το απόγευμα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς, μέσω γνωστής πλατφόρμας.

Η Βουλγάρα είχε πεθάνει από αιμορραγία, ενώ ο Γερμανός φαίνεται ότι αφού έκοψε τις φλέβες του εν τέλει έβαλε τέλος στη ζωή του καρφώνοντας ένα μαχαίρι στην καρδιά του. Η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα που εξέτασε τις σορούς ανέφερε ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν αμυντικά τραύματα. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια σημάδια, που δείχνουν ότι ο 30χρονος προσπάθησε να βοηθήσει τη νεαρή να πεθάνει.

Η εξαφάνιση

Όπως προκύπτει από νεότερα στοιχεία η νεαρή Βουλγάρα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της και η οικογένεια της, από τις 8 Ιουνίου 2017 είχε δηλωθεί την εξαφάνισή της.

Συγγενείς και φίλοι της, μάλιστα, αναρτούσαν φωτογραφίες της στα social media, κάνοντας έκκληση για βοήθεια. «Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που εξαφανίστηκε η μικρή αδερφή μου. Ακόμα αγνοείται και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πού βρίσκεται. Γι’ αυτό σας ικετεύω να επικοινωνήσει με την τοπική αστυνομία ή εμένα, όποιος έχει κάποια χρήσιμη πληροφορία», έγραφε ο αδερφός της.

«Σε παρακαλώ, Λιλ! Έχεις φύγει εδώ και 3 μήνες. Σε παρακαλώ τηλεφώνησε ή τουλάχιστον γράψε!». «Λίλι μου λείπεις και δεν μπορώ να περιμένω για τη μέρα που θα συναντηθούμε ξανά».

Οι σατανιστικές τελετές

Η νεαρή, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, είχε συμμετάσχει ξανά σε τέτοιους είδους τελετές αυτοτραυματισμών, αφού στη σορό της βρέθηκαν παλιά σημάδια και ουλές.

Γιατί «θυσιάστηκαν» το Σάββατο

Η επιλογή να βάλουν τέλος στη ζωή τους το περασμένο Σάββατο μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Επέλεξαν την 30η Δεκεμβρίου, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου δηλαδή και λίγα 24ωρα πριν την πρώτη Πανσέληνο του χρόνου, που θεωρείται η φωτεινή του έτους και που συχνά σχετίζεται με τέτοιου είδους σατανιστικές τελετές.

21fbb45a99dc3ab00ebc03e7741fc0b9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

091a4a6108555908e06aefc6a1c16848

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ