Εφημερίδα Κοινωνική

Συλλήψεις για κατοχή σαράντα εννιά κιλών και σαράντα ενός γραμμαρίων κάνναβης στον Πειραιά

 Breaking News

Συλλήψεις για κατοχή σαράντα εννιά κιλών και σαράντα ενός γραμμαρίων κάνναβης στον Πειραιά
11 Ιανουαρίου 2018

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση και στο πλαίσιο της δίωξης οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά προέβησαν το πρωί της Τετάρτης, στον εντοπισμό σαράντα εννιά κιλών και σαράντα ενός γραμμαρίων (49,041kg) κάνναβης και στη σύλληψη ενός 56χρονου και μιας 37χρονης.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε οικία στο Γαλάτσι και στην οποία εντοπίστηκαν οι ανωτέρω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1) Ενενήντα δύο (92) συσκευασίες κατεργασμένης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους δέκα κιλών και επτακοσίων τεσσάρων γραμμαρίων (10.704gr) ,

2) Εξήντα τέσσερις (64) συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους τριάντα οκτώ κιλών και διακοσίων ογδόντα επτά γραμμαρίων (38.287gr),

3) το χρηματικό ποσό των τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων ευρώ (4.700€),

4) μία (01) ζυγαριά ακριβείας και

5) δύο (02) κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. ιδιοκτησίας του 56χρονου, βρέθηκε μετά από ένδειξη αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στη θέση του ελαστικού αντικατάστασης (ρεζέρβα), μία (01) πλαστική συσκευασία, που περιείχε δύο (02) συσκευασίες από αλουμινόχαρτο με πενήντα γραμμάρια (50gr) ακατέργαστης κάνναβης.

Από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟΔΙΝ) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες πρόκειται να αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους, προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές βάρος και είδος αυτών.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ