Εφημερίδα Κοινωνική

Πλήθος κόσμου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Βριλησσίων

 Breaking News

Πλήθος κόσμου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Βριλησσίων
29 Ιανουαρίου 2018

Με πολλές ευχές για μια καλή νέα χρονιά, πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 στην κατάμεστη αίθουσα «Μουσών» του Πνευματικού Κέντρου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Βριλησσίων από τον δήμαρχο Ξενοφώντα Μανιατογιάννη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Αγησίλαος, προϊστάμενος ιερέας του Ιερού Ναού Ανάληψης του Κυρίου Βριλησσίων.

Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά για το Δήμο και τους δημότες και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στο σημαντικό έργο που υλοποιήθηκε στα Βριλήσσια τη χρονιά που πέρασε και ιδιαίτερα τους πολίτες, τονίζοντας ότι «θα ήθελα, αν μπορούσα, να ευχαριστήσω προσωπικά την καθεμιά και τον καθένα από εσάς, όχι επειδή αυτό συνηθίζουμε να λέμε αλλά επειδή πιστεύω πραγματικά ότι εσείς είστε η κινητήριος δύναμη για το έργο που συντελείται στην πόλη μας».

Ο κ. Μανιατογιάννης αναφέρθηκε επιγραμματικά στις σημαντικότερες παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη το 2017, σημειώνοντας ότι «δρομολογήθηκαν λύσεις σε προβλήματα που χρόνιζαν», έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις ευρύτερες συναινέσεις που επιτεύχθηκαν για πολλές από αυτές τις παρεμβάσεις, ενώ εξέφρασε πικρία για κάποιους, «ευτυχώς λίγους» όπως είπε, «που θυσιάζουν το καλό και την πρόοδο της πόλης για να κάνουν αντιπολίτευση με προσωπικές προσβολές και στείρα άρνηση σε κάθε εποικοδομητική πρόταση». Ο ίδιος, πάντως, δεσμεύτηκε ότι «και τη νέα χρονιά θα συνεχίσουμε να ενώνουμε τους πολίτες και να δημιουργούμε έργο για όλους!».

Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκαν:

Οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Φ. Χρυσικός και Σ. Κορωναίου, ο Πρόεδρος του ΔΣ. Α. Λύτρας, οι Αντιδήμαρχοι Σ. Χαντζάρα, Κ. Μουζάκης, Κ. Βαφειάδης και Α. Μαυραγάνης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα κ. Μανιάτης, οι Πρόεδροι ΟΚΠΑ και ΠΑΟΔΗΒ Β. Αρσένη και Ι. Κυρίτση, οι Πρόεδροι των σχολικών επιτροπών Γ. Παρασκευοπούλου και Α. Εγκολφόπουλος, ο Διοικητής του Α.Τ κ. Στασινός, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφάλειας Θ. Παππάς, ο Διοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Κ. Ιωάννης, επικεφαλής των παρατάξεων, οι πρώην Δήμαρχοι Σ. Δαρδαμάνης, Ν. Παπαδόπουλος, Α. Ράμφος, Γ. Χορτάτος, δημοτικοί σύμβουλοι, διευθυντές σχολείων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων κ. Αρβανίτης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης και πλήθος δημοτών.

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ