Εφημερίδα Κοινωνική

Κοπή πίτας Ομίλου Ερετών

 Breaking News

Κοπή πίτας Ομίλου Ερετών
08 Ιανουαρίου 2018

Εδώ και χρόνια ο αρχαιότερος αθλητικός σύλλογος του Πειραιά, ο Όμιλος Ερετών, πραγματοποιεί Θεοφάνεια στο λιμάνι Ζέας (Πασαλιμάνι), καθώς επίσης και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου.

Έτσι και εμείς βρεθήκαμε το περασμένο Σάββατο 6 Ιανουαρίου στον ιδιόκτητο χώρο του κτιρίου τους όπου ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Μπακιρτζής μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους και τους δύο ιερείς που τέλεσαν τον αγιασμό των υδάτων λόγω της ημέρας των Θεοφανείων, και αμέσως μετά ευλόγησαν την αγιοβασιλόπιτα του Ομίλου Ερετών.

Πλήθος φίλων του Ομίλου Ερετών, αθλητές του Συλλόγου, βετεράνοι κωπηλάτες, και γονείς των αθλητών παρευρέθησαν σε αυτή την διπλή εκδήλωση ανταλλάσοντας ευχές μαζί τους, μέσα σε εόρτια ατμόσφαιρα.

Μεταξύ των παρισταμένων μπορέσαμε και διακρίναμε τον πρώην υπουργό Ναυτιλίας και βουλευτή κ. Θεόδωρο Δρίτσα, τους βουλευτές κα. Ελένη Σταματάκη, και κ. Κώστα Κατσαφάδο, τον Κοινοτικό Σύμβουλο κ. Αντώνη Μοραντζή, τον επιχειρηματία και καναλάρχη κ. Κώστα Κατσιβαρδάκο, τον κ. Δημήτρη Κρητικό, κ.α.

 

2

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

5


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ