Εφημερίδα Κοινωνική

Η Ολγα Κεφαλογιάννη απαντά στις φήμες ότι θα κατέβει για δήμαρχος Αθηναίων

 Breaking News

Η Ολγα Κεφαλογιάννη απαντά στις φήμες ότι θα κατέβει για δήμαρχος Αθηναίων
24 Ιανουαρίου 2018

Η Όλγα Κεφαλογιάννη απάντησε σε συνέντευξή της, στις φήμες που τη θέλουν να διεκδικεί στις επόμενες εκλογές τη δημαρχία.

«Με ξέρετε τόσα χρόνια είμαι στην κεντρική πολιτική, δέκα χρόνια είμαι βουλευτής και θα επιδιώξω εκ νέου την εκλογή μου, όταν θα γίνουν οι εθνικές εκλογές στην Α’ Αθηνών με την εμπιστοσύνη του κόσμου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Real fm, η βουλευτής και τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν λύνονται τα εθνικά θέματα με τα συλλαλητήρια», τόνισε, «αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με το ποιοι είναι αυτοί που διοργανώνουν τα συλλαλητήρια και τι επιδιώκουν μέσα από αυτά».

«Ναι μεν υπάρχει ένα λαϊκό αίσθημα που σίγουρα είναι μια απάντηση σε όλη αυτή τη μυστική διπλωματία στην οποία έχει επιδοθεί η κυβέρνηση και δεν έχει ενημερώσει κανέναν για το πως χειρίζεται ένα τόσο μεγάλο ζήτημα όπως το Σκοπιανό, από την άλλη δεν μπορώ να απαντήσω με ένα ναι ή με ένα όχι σε ένα συλλαλητήριο που δεν ξέρω ποιοι το οργανώνουν και σε τι πλαίσιο», συμπλήρωσε η κ. Κεφαλογιάννη.

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ