Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαγωνισμός-απάτη με «δωρεάν εισιτήρια» της Aegean

 Breaking News

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαγωνισμός-απάτη με «δωρεάν εισιτήρια» της Aegean
18 Δεκεμβρίου 2017

Ένας ψεύτικος διαγωνισμός κυκλοφορεί ευρέως τις τελευταίες μέρες στο facebook, δήθεν προσφέροντας δύο δωρεάν εισιτήρια της Aegean αν ο χρήστης απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις και μοιραστεί τη σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Aegean, πρόκειται για απάτη.

Ο «διαγωνισμός», που υποτίθεται χαρίζει «δύο εισιτήρια για τα 25 χρόνια της Aegean» βρίσκεται σε σελίδα με κακόβουλο λογισμικό, καλεί τον χρήστη να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις και στη συνέχεια, για να «κερδίσει», να ανεβάσει στο facebook τη σελίδα με μήνυμα «ευχαριστώ Aegean».

Η έκταση που πήρε ο ψεύτικος διαγωνισμός ανάγκασε την εταιρεία να πάρει επίσημα θέση, με μήνυμα της στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ο εν λόγω λογαριασμός και ο διενεργούμενος από αυτόν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρεία μας Aegean Airlines S.A.» αναφέρει η εταιρεία και προσθέτει:

«Eφιστούμε την προσοχή σας να μην ακολουθήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο σας προτείνουν ή να προβείτε σε οιαδήποτε ενέργεια σας προτείνουν ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ