Εφημερίδα Κοινωνική

Μεγάλες αντιδράσεις για κρεμασμένα ελάφια έξω από κρεοπωλείο

 Breaking News

Μεγάλες αντιδράσεις για κρεμασμένα ελάφια έξω από κρεοπωλείο
27 Δεκεμβρίου 2017

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία δύο σκοτωμένων ελαφιών, που ήταν κρεμασμένα σε τσιγκέλια έξω από κρεοπωλείο στα Ψαχνά Ευβοίας. Το περιστατικό προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις. «Δεν βγάζεις έτσι ένα νεκρό ζώο στο δρόμο. Ότι ζώο αν είναι αυτό. Άσχετα αν είναι άγριο ή όχι» είπε στον ΑΝΤ1 ο Χρήστος Τάκλης, εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρίου Βιοποικιλότητας. «Κάνω το τίμιο και το σωστό» είπε ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου Δημήτρης Μώρος.

«Πουλάω στον κόσμο γνήσιο κυνήγι, πώς θα το δει ο πελάτης να το πάρει; […] Και σε άλλα κρεοπωλεία είχαν κρεμάσει φόρα παρτίδα τα λουκάνικα στο πεζοδρόμιο» πρόσθεσε. Επισήμανε ότι τα ελάφια είναι νόμιμα και ότι πουλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες.

 

 

ANARTHSH

 

 

 

 

 

 

«Κάνω το τίμιο και το σωστό» είπε στον ΑΝΤ1 ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου Δημήτρης Μώρος. «Πουλάω στον κόσμο γνήσιο κυνήγι, πώς θα το δει ο πελάτης να το πάρει; […] Και σε άλλα κρεοπωλεία είχαν κρεμάσει φόρα παρτίδα τα λουκάνικα στο πεζοδρόμιο» πρόσθεσε. Επισήμανε ότι τα ελάφια είναι νόμιμα και ότι πουλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ