Εφημερίδα Κοινωνική

Ηλεκτρονικούς υπολογιστές προσέφερε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρ. Δούρου σε 2 Δημοτικά της Νέας Ιωνίας

 Breaking News

Ηλεκτρονικούς υπολογιστές προσέφερε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρ. Δούρου σε 2 Δημοτικά της Νέας Ιωνίας
19 Δεκεμβρίου 2017

Ηλεκτρονικούς υπολογιστές προσέφερε σήμερα κατά την επίσκεψή της στο 11ο και το 15ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Πρόκειται συγκεκριμένα για 15 ηλεκτρονικούς υπολογιστές που ανακατασκευάστηκαν από τη Διεύθυνση Τεχνολογιών Πληροφορικής της Περιφέρειας Αττικής ειδικά για τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας.

«Στην Περιφέρεια Αττικής επιχειρούμε να κάνουμε πράξη την έννοια της επανάχρησης, στηρίζοντας παράλληλα το Δημόσιο σχολείο σε δύσκολες συνθήκες. Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Διεύθυνση Τεχνολογιών Πληροφορικής της Περιφέρειας ανακατασκευάζει και προσφέρει ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε σχολεία που τους έχουν ανάγκη – αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την καθεμία και τον καθένα υπάλληλο ξεχωριστά για την ανταπόκρισή τους. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα των μαθητών και των δασκάλων τους, αρωγοί στο εκπαιδευτικό τους έργο».

Η Περιφερειάρχης, την οποία συνόδευε κατά την επίσκεψή της, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος, ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων. Στην επίσκεψη παρευρέθηκε επίσης ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ