Εφημερίδα Κοινωνική

Η Ελένη Φουρέιρα επισκέπτηκε το Χατζηκυρικειάκιο Ίδρυμα Πειραιά

 Breaking News

Η Ελένη Φουρέιρα επισκέπτηκε το Χατζηκυρικειάκιο Ίδρυμα Πειραιά
14 Δεκεμβρίου 2017

Η εκρηκτική και πανέμορφη Ελένη Φουρέιρα εν όψει της πρεμιέρας της με τον Αντώνη Ρέμο στο Αθηνών Αρένα, αλλά και της κυκλοφορίας-παρουσίασης του νέου της cd single απ ́την Panik Records αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, την όμορφη πρωτοβουλία του τομέα παιδαγωγικών των Ιεκ Άλφα να επισκεφτεί το Χατζηκυρικειάκιο Ίδρυμα Πειραιά και να δώσει χαρά στις μικρές θαυμάστριες της.

foto-3-1

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Νικόλαος Γκίκας την υποδέχθηκε θερμά και την ενημέρωσε για τις δράσεις του Ιδρύματος, ενώ η διευθύντρια Αναστασία Κατσιλιέρη την ξενάγησε στους χώρους του ιδρύματος.

Τα κορτίτσια την περίμεναν με τεράστια ανυπομονησία και χαρά. Απ ́την είσοδο της στο ́Ιδρυμα έπεσαν στην αγκαλία της και τραγουδούσαν όλες μαζί μερικές απ ́τις επιτυχίες της. Αμέσως μέτα μοίρασε αυτόγραφα και παιχνίδια απ ́την Pelikan, την Μattel, καθώς και βιβλία της κ. Κάρμεν Ρουγγέρη με τίτλο “Οι Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη”. Ιδιαίτερη στιγμή, ήταν, όταν τα μικρότερα κορίτσια της παρέας, της ετοίμασαν ένα χορευτικό ενός κομματιού της, (Τι Κοιτάς) ενώ εκείνη το τραγουδούσε ακαπέλα.

Πραγματικά ήταν μια μοναδική, όμορφη, ουσιαστική στιγμή-εμπερία που θα μείνει σε όλους αξέχαστη, καθώς πέρασαν όλοι τους υπέροχα. Η Ελένη Φουρέιρα ανανέωσε το ραντεβού της μαζί τους για το νέο έτος, καθώς υποσχέθηκε να ξαναεπισκεφτεί το Χατζηκυρικειάκιο Ίδρυμα Πειραιά και να ξανασυναντήσει τις μικρές της φίλες…

foto-6-1

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ