Εφημερίδα Κοινωνική

Άγονος ο διαγωνισμός για την εκµίσθωση του Κυλικείου εντός του Νεκροταφείου «ΑΝΑΣΤΑΣΗ»

 Breaking News

Άγονος ο διαγωνισμός για την εκµίσθωση του Κυλικείου εντός του Νεκροταφείου «ΑΝΑΣΤΑΣΗ»
08 Δεκεμβρίου 2017

Σύμφωνα με τη Διαύγεια σχετικά με την πλειοδοτικής δηµοπρασία για την εκµίσθωση του Κυλικείου εντός του Νεκροταφείου «ΑΝΑΣΤΑΣΗ»:

«Η Επιτροπή ∆ιενέργειας ∆ιαγωνισµών Υπηρεσιών και Αξιολόγησης Προσφορών (η οποία συγκροτήθηκε µε τη µε αριθ. 806/2016 Απόφαση ∆.Σ.), την προκαθορισµένη ηµέρα και ώρα διενήργησε τη δηµοπρασία και συνέταξε το από 6-11-2017 Πρακτικό της, σύµφωνα µε το οποίο δεν προσήλθε κανείς ενδιαφερόµενος, εκτός του κ. Δ.Ε., ο οποίος δήλωσε ότι δεν κατέθεσε προσφορά λόγω του υψηλού ορίου πρώτης προσφοράς και ως εκ τούτου ο διαγωνισµος κατέστη άγονος. Στη συνέχεια, εκδόθηκε η µε αριθ. πρωτ. 51540/9-11-2017 περιληπτική διακήρυξη… και µε την οποία ορίστηκε η διεξαγωγή του επαναληπτικού φανερού προφορικού πλειοδοτικού διαγωνισµού για την ∆ευτέρα 27 Νοεµβρίου 2017 και ώρα 12:00 µ.

Η Επιτροπή ∆ιενέργειας ∆ιαγωνισµών Υπηρεσιών και Αξιολόγησης Προσφορών (η οποία συγκροτήθηκε µε τη µε αριθ. 806/2016 Απόφαση ∆.Σ.), την προκαθορισµένη ηµέρα και ώρα διενήργησε τη δηµοπρασία και συνέταξε το από 27-11-2017 Πρακτικό της, σύµφωνα µε το οποίο δεν προσήλθε κανείς ενδιαφερόµενος και ως εκ τούτου ο διαγωνισµος κατέστη και πάλι άγονος. Η Επιτροπή επέστρεψε το φάκελο στην αρμόδια υπηρεσία για τις περαιτέρω δικές της ενέργειες».

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ