Εφημερίδα Κοινωνική

Ιατρική ενημερωτική ημερίδα στα ΚΑΠΗ του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

 Breaking News

Ιατρική  ενημερωτική  ημερίδα  στα  ΚΑΠΗ  του  Δήμου  Παλαιού  Φαλήρου
08 Νοεμβρίου 2017

Σε συνέχεια των δράσεων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για θέματα κοινωνικού και ιατρικού ενδιαφέροντος, πραγματοποιήθηκε σχετική ενημερωτική ημερίδα στο Γ΄ ΚΑΠΗ του Δήμου μας με θέμα : « Ενημέρωση για το Σακχαρώδη Διαβήτη και την Κολπική Μαρμαρυγή» .

Η ημερίδα διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνική Ομοσπονδίας Διαβήτη και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) και σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς η συμμετοχή του κοινού ήταν μεγάλη.

Ανοίγοντας την εκδήλωση, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Φωστηρόπουλος αναφέρθηκε στο σημαντικό και καινοτόμο σε Πανελλαδικό επίπεδο Πρόγραμμα πρόληψης και πρόνοιας για τον Σακχαρώδη Διαβήτη που έχει ήδη λειτουργήσει στον Δήμο μας και το οποίο έχει διακριθεί με σημαντικές βραβεύσεις (από το Ευρωπαϊκό – Κοινωνικό Ταμείο και με το βραβείο BEST CITY AWARD 2017). Επίσης μετέφερε και τον χαιρετισμό του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη ο οποίος τόνισε την πολιτική πρόληψης και πρόνοιας του Δήμου η οποία καθημερινά ενδυναμώνεται και αναπτύσσεται προκειμένου να στηρίξει τους Δημότες στην δύσκολη συγκυρία που διανύουμε.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ