Εφημερίδα Κοινωνική

Αυτή είναι η δικηγόρος Αναστασία Τσουκαλά που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια

 Breaking News

Αυτή είναι η δικηγόρος Αναστασία Τσουκαλά που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα Εξάρχεια
19 Νοεμβρίου 2017

Η Αναστασία Τσουκαλά, την ώρα των επεισοδίων στα Εξάρχεια ήταν μαζί με τους φωτορεπόρτερ που κάλυπταν την πορεία στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη. Οι κουκουλοφόροι εκτόξευσαν με ευθεία βολή τη φωτοβολίδα σημαδεύοντας αστυνομικούς των ΜAT.

Ωστόσο, η φωτοβολίδα καρφώθηκε στο πόδι της δικηγόρου που ούρλιαζε από τους πόνους. Η φωτοβολίδα που την τραυμάτισε σοβαρά είναι ναυτικού τύπου, ενώ η φλόγα της, προκάλεσε εσωτερικά εγκαύματα. Μάλιστα, μέσα στο πόδι της φέρεται να άνοιξε και το μικρό «αλεξίπτωτο» που έχουν αυτού του τύπου οι φωτοβολίδες.

Ποια είναι η Αναστασία Τσουκάλα

Πρόκειται για την εγκληματολόγο και αναπληρώτρια καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris II, που στις 10 Μαΐου 2016, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα, διορίστηκε αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του αρμόδιου υπουργείου.

tsoukala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η κυρία Τσουκαλά τη διετία 2010-2012 διετέλεσε σύμβουλος του Χρήστου Παπουτσή στο τότε υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Μάλιστα, το 2013, ο τότε διοικητής της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα είχε εγκαινιάσει ένα νέο κύκλο σεμιναριακών διαλέξεων για τον ρατσισμό, τη ξενοφοβία και τη μετανάστευση σε δόκιμους αξιωματικούς.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ