Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πορτοφολάδες «χτυπούν» στο κέντρο του Πειραιά

 Breaking News

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πορτοφολάδες «χτυπούν» στο κέντρο του Πειραιά
12 Οκτωβρίου 2017

Για όσους λένε ότι φαινόμενα εγκληματικότητας συναντάμε μόνο το βράδυ, σημειώστε αυτό… «Μάστιγα» έχει γίνει στον Πειραιά η δράση των πορτοφολάδων και μάλιστα μέρα-μεσημέρι! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας μας το «φαινόμενο» τείνει να γίνει… καθημερινό.

Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι οι πορτοφολάδες και τσαντάκηδες έχουν εστιάσει τη δράση τους στην περιοχή μας!

Κάθε μέρα συμπολίτες μας – «θύματα» καταγγέλλουν περιστατικά κλοπών με αποτέλεσμα η Αστυνομία να έχει «μπουκώσει» από τέτοιες υποθέσεις.

Όπως μας λένε, οι ληστείες γίνονται εκεί που υπάρχει συνωστισμός, π.χ. στα λεωφορεία, στον Ηλεκτρικό Σταθμό του Πειραιά και στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ιδιαίτερα σε Σωτήρος και Τσαμαδού, όπου υπάρχουν εμπορικά καταστήματα.

Συνεπώς, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ας σημειώσουμε όμως και το εξής: Μπορεί η δράση των τσαντάκηδων να είναι σε έξαρση, ωστόσο σύμφωνα με «πηγές» της Αστυνομίας, οι αριθμοί δείχνουν ότι η εγκληματικότητα της πόλης μας έχει μειωθεί κατά 25%!

Της Χριστίνας Μπιτάδου


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ