Εφημερίδα Κοινωνική

Νέα βίντεο από τα επεισόδια για την «Ώρα του Διαβόλου» – Ξύλο και τρεις συλλήψεις

 Breaking News

Νέα βίντεο από τα επεισόδια για την «Ώρα του Διαβόλου» – Ξύλο και τρεις συλλήψεις
20 Οκτωβρίου 2017

Τρία άτομα συνελήφθησαν χθες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία μέλη του «Ιερού Λόχου» για την παράσταση «Η Ώρα του Διαβόλου». Διαδηλωτές πέταξαν αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις και εναντίον διερχόμενων πολιτών, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τρεις εξ αυτών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 46χρονο, έναν 29χρονο και έναν 25χρονο, οι οποίοι θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα. Κατηγορούνται για αντίσταση, διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα απρόκλητων σωματικών βλαβών σε βάρος αστυνομικών και απόπειρα ελευθέρωσης κρατουμένων, κατά περίσταση. Σημειώνεται πως συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένη και για σήμερα, έξω από το συγκεκριμένο θέατρο.

Οι διαδηλωτές προσπάθησαν αν εισβάλουν στο θέατρο ενώ παρών ήταν και πάλι ο αυτοαποκαλούμενος «πατέρας Κλεομένης». Ακολούθησε ολιγόλεπτος αποκλεισμός από τους διαδηλωτές του ενός ρεύματος της Λεωφόρου Νίκης, μπροστά από τον Λευκό Πύργο. Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους φορούσαν κράνη, αρκετοί κρατούσαν ελληνικές σημαίες και αποδοκίμασαν έντονα τους συντελεστές της παράστασης. Κεντρικό σύνθημα ήταν το «Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξία».

xamos1

xamos2

xamos3

Θεσσαλονίκη: Βίντεο από τα επεισόδια για την «Ώρα του Διαβόλου»

Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση ήταν στις 20:30 έξω από το θέατρο Αριστοτέλειο από εθνικιστικές οργανώσεις, όπως η Πατριωτική Ένωση Πολιτών Ωραιοκάστρου, ο Ιερός Λόχος και οι Φίλοι της Μονής Εσφιγμένου.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ