Εφημερίδα Κοινωνική

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει!

 Breaking News

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά ενημερώνει!
27 Οκτωβρίου 2017

*Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ καλεί ενώπιον της την Τετάρτη 1/11/2017 και ώρα 18.00 στα γραφεία της Ένωσης την διοίκηση του σωματείου ΑΠΟ Οδηγήτρια και την Πέμπτη 2/11/2017 και ώρα 18.00 την διοίκηση του σωματείου Α.Ε. Περάματος σε συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης και παροχή διευκρινίσεων.

*Ο αγώνας της Α’ Κατηγορίας ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30/10 στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και ώρα 16.00 αντί 16.30 που είχε αρχικά οριστεί.

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

1.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΕ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΑΕ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ που έγινε στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ στις 15.10.2017 –επιβάλλει στο σωματείο ΑΕ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ χρηματική ποινή 50€ (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

2.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι ΔΕΝ υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα μετά τη λήξη του αγώνα ΚΑΡΑΒΑΣ – ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ που έγινε στο γήπεδο ΡΕΝΤΗ στις 15.10.2017 το ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ.

3.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ στις 15.10.2017 – επιβάλλει στο σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας του για μια (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 50€ (άρθρο 15 παρ.6 α-δ του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

4.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου MIΘΡΙΔΑΤΗΣ καθώς και το έγγραφο του με υπ΄ αρ. 2176 της 28.9.2017 βάση του οποίου δηλώνει αδυναμία να συμμετάσχει στους αγώνες πρωταθλήματος, αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά «Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ -ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ » στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής που δεν ορίσθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ για την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά «Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ » στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, αφού η ομάδα του δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει στους αγώνες πρωταθλήματος της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2017-2018 (άρθρο 21 παρ. 3.Ια,του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

β) Κατακυρώνει τον εν λόγω αγώνα του Πρωταθλήματος Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά υπέρ του σωματείου Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ με τέρματα τρία (3) έναντι μηδέν (0) του σωματείου ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙα,του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

γ) Επιβάλλει ποινή αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου που μετέχει το σωματείο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ, αφαιρεί δύο (2) βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει το σωματείο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ, καθώς επίσης και χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ β,γ του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ