Εφημερίδα Κοινωνική

Ασθενής πήγε στο νοσοκομείο για οφθαλμίατρο και τον είδε… καρδιολόγος

 Breaking News

Ασθενής πήγε στο νοσοκομείο για οφθαλμίατρο και τον είδε… καρδιολόγος
06 Οκτωβρίου 2017

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία ενός πολίτη που επισκέφθηκε την περασμένη Τετάρτη νοσοκομείο της Λαμίας γιατί αντιμετώπιζε πρόβλημα στο μάτι του. Σύμφωνα με την καταγγελία του, ο άντρας πήγε στο νοσοκομείο για να δει οφθαλμίατρο και τελικά τον εξέτασε καρδιολόγος.

Ολόκληρη η καταγγελία του αναγνώστη:

«Τώρα μόλις πήγα στο νοσοκομείο Λαμίας με γρέζι στο μάτι και δεν υπήρχε οφθαλμίατρος. Βέβαια μου έκανε πλύσεις ένας καρδιολόγος αλλά το γρέζι δεν έφυγε.

Είναι ντροπή να μην υπάρχει οφθαλμίατρος. Όχι μόνο σήμερα αλλά ούτε αύριο το πρωί όπως μου είπανε «Γιατί βγαίνεις σε άδεια» Χθες πήγε και άλλο οφθαλμολογικό Περιστατικό τα ίδια. Και τώρα είμαι αναγκασμένος να πάω έξω σε γιατρό να πληρώσω 40 με 50€.

Δουλεύω μεροκάματο και πληρώνω ασφάλεια. Γιατί την πληρώνω αν είναι να πηγαίνω στον ιδιώτη; Με ρώτησε κανείς αν τα έχω αυτά τα χρήματα ή αν μου περισσεύουν;

Αν το νοσοκομείο της Λαμίας που είναι έδρα Περιφέρειας δεν έχει έναν οφθαλμίατρο να εφημερεύει, τότε τι να πούμε; Καλύτερα να το ονομάσουν Κέντρο Υγείας Λαμίας, αφού δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ούτε ένα απλό περιστατικό. Αν υπήρχε σοβαρός τραυματισμός στο μάτι τι θα γινόταν;

Αγανακτισμένος Ασφαλισμένος Φορολογούμενος Πολίτης».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ